Wilfried Bony (26) går fra Swansea til Manchester City, klubbene er enige om en overgangssum på £28 millioner. Spissen vil få en ukelønn på svimlende £100.000, som er drøye en million norske kroner. Per uke ja!

Didier Drogba - Chelsea FC 2010-11

The_Old_Grey_Wolf via Compfight

– Swansea vil komme til å savne spilleren som har scoret masse mål for klubben, og som stadig oftere blir kalt den nye Drogba. Mye pga at han kommer i fra nettopp Elfenbenskysten som sin landsmann Didier Drogba. Bony har smelt inn 25 mål for Swansea og er utvilsomt en spiller som vil kunne gjøre det samme for sin nye arbeidsgiver.

Overgangsvinduet er åpent fram til 31. januar. Mange spillere vil kunne få ny arbeidsgiver innen den tid. Vi gir deg ryktene etterhvert som de oppstår. Noen forblir rykter, andre til faktiske overganger.

https://www.youtube.com/watch?v=tD3sxqpEfoQ

Premier League har blant de aller beste spillerne i verden, derfor er det alltid spennende å følge nøye med når de aller beste spillerne kan komme og gå til de aller beste klubbene. Messi er alltid i fokus, og det er mye uro i Barcelona om dagen.

– Manager Luis Enrique skal ha fått flere av de største stjernene i mot seg, og det kan bety flere utskiftninger i laget. Enten går treneren, eller flere av de beste spillerne. Hvor er fortsatt helt i det blå, men både Chelsea og Manchester City har følere ute, for å kunne gjøre den største handelen. Å hente Lionel Messi.

Uten sammenligning forøvrig, unge lovende Benik Afobe (21) går fra Arsenal til Wolves i Championship, utvilsomt et meget godt kjøp for den ambisiøse storklubben fra Midlands. Wolverhampton Wanderers kjemper om en plass som gir kvalifisering til opprykk tilbake til Premier League. Molineux-klubben rykket som kjent ned to ganger på to sesonger, før de kom tilbake til Championship, fra League One før denne sesongen.

Liverpool har kommet seg til hektene etter en svak periode, fansen gråter fortsatt over å miste sin kaptein Steven Gerrard etter denne sesongen. En plass blant de fire beste i Premier League kan være en god trøst. Skal de klare det, må de få på plass en spiss som scorer mål.

– For å lykkes med det, må de fjerne spissen som har vært en stor fiasko fra dag en, Mario Balotelli. Napoli-spissen Gonzalo Higuain er nemlig manager Brendan Rodgers førstevalg til spissplassen. Prislapp: £30 millioner. Lukas kan være en annen spiller som forsvinner i inneværende overgangsvindu. Inter og Sampdoria har meldt sin interesse for brasilianeren.

Moussa Sissoko sier selv at han ønsker å forlate Newcastle til fordel for Arsenal.

Så langt ser det ut til at det står om tre lag i Premier League, Manchester City, Chelsea og Manchester United. 

 

Kilde: Mailonline.co.uk

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Anonymous til krig mot terroristene!

Martin Clavey via Compfight Anonymous er en internasjonal internett hackergruppe som går til digitalt angrep på bedrifter eller organisasjoner som...

Ekstremværet «Nina» kan ta liv!

En av de kraftigste stormene på mer enn 20 år er på vei innover Norskekysten. Vinden kan komme opp i...

Lukk