Et par hjemmelagde bomber (trykk-kokere) som kostet mindre enn 500 kr å lage, den drepte tre mennesker deriblant Martin (8) og skadet 183 mennesker. Terroren ble igjen svært synlig på amerikansk jord. 

Den ansvarlige er foreløpig ikke pågrepet , men FBI vet hvem mannen er, og det er kun snakk om tid før de har han i varetekt ifølge CNN.

– Omtrent tre timer etter at de første vinnerne i eliteklassen i Boston maraton hadde fullført løpet, ble to kraftige eksplosjoner utløst like ved mållinjen på nordsiden av Boylton Street. Eksplosjonene ble utløst med rundt fem sekunders mellomrom. Bombene var plassert mellom 45 og 90 meter fra hverandre.

Boston sentrum Foto: Euronews.com

Gjennombruddet kom da FBI klarte å finne den mistenkte fra filmen på et overvåkingskamera midt i mot der bomben gikk av, i det han setter i fra seg en sort ryggsekk. Politiet i samarbeid med FBI har gått gjennom tusenvis av Smarttelefon-videoer, overvåkingskameraer og til og med kamera som maraton-deltagerne brukte på hodet da de deltok, er sjekket.

USA kan ikke slappe av et sekund, noen er ute etter å skade President Obama, politikere, kvinner, barn og andre sivile døgnet rundt hele tiden. Et av brevene skal være stoppet før det kom fra til presidenten. Dette inneholdt det meget giftige og dødelige stoffet «Risin».

Terrorberedskapen i USA er på sitt nest høyeste etter de siste dager hendelser. Det er dessverre ikke snakk om det vil skje et nytt og kanskje verre terrorangrep på USA, men når.

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Årets russelåt er klar!

Årets russelåt er Snow Crystals 2013! Snart er det mai og det er synonymt med russens elleville feiring av 13...

Konfirmasjon- en kostbar begivenhet

I vår tid er det frivillig å velge om man vil konfirmere seg. Og dette kan være et vanskelig valg...

Lukk