Hele det norske folk var representert på Youngstorget i Oslo sentrum, på en regntung vår dag, faktisk litt lik 22. juli. Vi ville gi den tiltalte massemorderen svar på hans kommentarer om våre kjæreste skatter.

“En himmel full av stjerner”, sunget av barn i alle aldre på norske skoler og i barnehager i en årrekke. Terroristens påstand vil nå bidra til at «Barn av regnbuen» i fremtiden blir enda viktigere som standardsang for barn i spørsmål rundt multi-kulturalisme, altså får den motsatt effekt av hva terroristen ønsker.

Massemorderen mener sangen “Barn av regnbuen” er  et eksempel på hvordan norske barn blir oppdratt til å bli marxister, svaret det norske folk gav Brevik i dag er et tydelig tegn på hva denne melodien betyr for veldig mange, og det er et svar på at vi ikke ønsker å ha terrorister som ødelegger vårt gode, demokratiske og frie samfunn i dette landet som vi er så glad i.

 Det var småbarnsforeldre, barnehagebarn, ungdommer i russedress, politikere og pensjonister – mange med roser i hendene, noen gråt. Ikke et øye var i hvertfall tørt, det var svært rørende og fine scener som utspant seg da Norge ville ta en av de fineste barnesangene vi har- tilbake, sunget av store Lillebjørn Nilsen, en av være kjæreste artister.

Etterfulgt av og deretter den engelske versjonen av sangen – «My Rainbow Race»,  begge sangene skrevet av den amerikanske folkemusikeren Pete Seeger.

Initiativet til allsangmarkeringen kom fra Lill Hjønnevåg og Christine Bar, som etter å ha hørt terrortiltalte Anders Behring Breiviks utsang om «Barn av regnbuen» i retten oppfordret via Facebook til dannelse av «Oslos største sangkor».

I et kor som i følge politiet var på mer enn 40.000 mennesker. Skal si de fikk respons fra et fortsatt sorgtungt Norge.

Allikevel må det være en enorm støtte for alle de berørte og etterlatte etter 22. juli, å se den enorme støtten de fikk fra et helt folk fra en hel nasjon. Det må gi krefter til å se lyset langt der framme, og gi et håp om at ondskapen skal ikke seire i dette landet.

Sammen er vi så alt for sterke!

Jeg er stolt over å være en del av et folk som reagerer mot vold, terror og ondskap på denne måten. Dette blir lagt merke til over store deler av verden.

Vår fantastiske Konge, HKH Kong Harald har invitert de skadde og overlevende fra Utøya til slottet. Godt at vi har et kongehus som er opptatt av og viser omsorg for sitt folk.

Kilde

NRK.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE!

Foreløpig vet man ikke mer enn det Norges største avis VG skriver og bekrefter. Justin Bieber skal som kjent til Sverige også...

Lukk