Det måtte gå som alle spådde. Liverpool har ikke tid til å ikke vinne fotballkamper. Tiden var nå ikke for å få endringer på Anfield.  Sannsynligvis var det duket for endringer som ble bestemt allerede i slutten av forrige sesong. 

Etter kun 1-1 borte mot naboen Everton, er det altså slutt for den sympatiske iren.

Det er amerikanske Fenway Sports Group som eier klubben. Eier John W. Henry forklarer begrunnelsen, sammen med direktør Tom Werner og president Mike Gordon slik:

Vi vil rette en stor takk til Brendan Rodgers for innsatsen han har lagt ned i klubben, og utdype vår takknemlighet for hans harde arbeid og forpliktelse, sier de i pressemeldingen.

Kilde: VG.no

Steven Gerrard Motto Print

Mark McKenny via Compfight

Hvem kan ta over?

Jürgen Klopp hadde stor suksess med sitt Dortmund i Bundesliga, og er storfavoritt hos bookmakerne, men Liverpool-styret skal ha andre navn på blokka. Carlo Ancelotti, Frank De Boer og Garry Monk har alle lave odds på sine navn som arvtager for Rodgers. Jobben med å finne en verdig erstatter er i følge styret, allerede i gang.

Også Inters Walter Mazzarri er nevnt blant de som kan ta over etter den nå sparkede Rodgers.

Uansett hva man mener om Liverpool og Brendan Rodgers, endringer må til for å få den falmede storklubben til å skinne som den fortjener. Det er ingen overraskelse at det skjer på dette tidspunkt, siden det nå er landslagspause i Premier League. 

Hvem mener du er den rette mannen til å trene Liverpool og styre laget i framtiden?

 

Kilde: Dailymail.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik blir du forfatter -steg for steg!

Slik blir du forfatter -steg for steg! Forfatter, for egen regning på "eget" forlag, riktig nok, men da kan du...

Lukk