Hva gjør oss mørke og dystre til sinns? Hva er det som gjør at vi tenker negativt og ser negativt på alt? Uansett hva vi gjør og prøver i det ytterste å være glade og positiv så er det mørkt. Du er i ferd med å miste fotfeste, du søker hjelp men finner ingen meningen med noe som helst.

Psykisk syk eller bare svært deprimert, hva utgjør forskjellen på det? Det er vanskelig å tenke rasjonelt. Du føler hode er i ferd med å sprenge. Du ser på blodårene dine- hvorfor ikke gjøre det slutt, tenker du et ørlite sekund, før du tenker på de nærmeste. Du vil ikke skuffe, svikte, feige ut.

Men du lider, smertene blir ikke bedre du er i ferd med å svinne henn.. Hvorfor er det så vanskelig å få hjelp i dette landet? Minst et halvt års ventetid hos psykolog er dårlig medisin. Hva gjør man?

Venner du normalt tar i mot med åpne armer blir avvist, du orker ikke snakke. Ikke med noen- du vil bare gråte, være alene, kjenne på smertene som ikke vil forsvinne.

Du får terapi time om fire måneder og to uker- det er bare å holde ut!

Den norske psykriatiske behandling ligger nede med brukket rygg- Politikerene har sviktet fullstendig!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Velkommen desember

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7-CWdZ1zXD0&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HIoRW03b4Os[/youtube] Da går vi inn i årets siste måned, og vi kan med loven i hånden spille julemusikk...

VIDEO- Vurderer du å ta sertifikat?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZZoNV7GmF7Y[/youtube] Det er fort gjort og det bør være en selvfølge at man tar hensyn til andre i trafikken, men...

Lukk