Hei og tusen takk for at du tar opp dette tema. Og jeg er så enig! Jeg har skrevet om det før ok kommer til å gjøre det mange ganger til .Jenter/ damer SKAL ha kurver, og kjøtt på beina. Jeg er sikker på at det er mange som mener Tara Lynn er tykk, det er hun ikke. Hun er frodig og flott, og vanvittig sexy! Mye mer innbydende og vakker enn mange av de andre modellene som ser ut som de knekker sammen og holder på å sultehjæl samtidig!

Og som jeg har skrevet tidligere i et stykke kalt » I love Curves» så er det det så viktig for unge å få et riktig selvbilde. Former og kropp er et viktigere tema enn noe annet for unge jenter feks fra 10 18 års alderen-

 Jeg mener det er viktig å fortelle dagen unge jenter at det er viktig å kjenne etter selv, hvordan trivselsvekten er, og hvordan man selv vil se ut, og ikke bli fortalt hvordan man skal se ut. DU bestemmer over DIN kropp- ingen andre. Husk det!
Og jeg må få si at jeg som mann kan fortelle at ALLE menn,  som jeg kjenner- uten unntakk, liker jenter/ damer med litt pupper og lår. Noe å ta i!
Og for meg er Tara Lynn begrepet på den perfekte dame. Hun er direkte rådeilig!!
Jeg håper du fortsetter å skrive masse om dette viktige tema, og får masse respons på dette stykke.

Hisen

Vargas

PS: Jeg fikk ikke svart på innlegget ditt, derfor postet jeg det hos meg selv:)

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva blogger du om?

Er det ting du går og tenker på, som du så gjerne ville skrevet om men tørr ikke? Noen blogger...

Har du tillit til politikerne?

  Stoltenbergs regjering har stort sett hele tiden vekslet mellom 3,3 og 3,4 på skalaen fra 1 til 6. Til...

Lukk