Jeg har vært å sjekket synet mitt, og det var en kjempe nedtur. Damen som tok synsundersøkelsen  sa: » Du ser ikke stort!, mye vondt i hodet kan jeg tenke meg?» Og begge stemmer veldig godt- Ser ikke stort, og jeg har mye hodepine, så det er bare å bite i det sure gresset eller hva det heter.

Briller eller linser? Hva velger man? Har du gode råd vil jeg gjerne vite om de. Linser er jo greit når man er i aktivitet og skal være mye i bevegelse, men jeg ser for at briller er langt enklere å håndtere…

Mange sier det gjør noe med hele identiteten din når du får briller som du bruker ofte, jeg skal jo i utgangspunktet bruke disse når jeg leser og skriver, jeg ser jo som en Falk sånn ellers. Altså, man kan jo ikke råd for at synet svekkes heller, og da må man bare få orden på det så man kan fortsette å jobbe, skrive og lese. Og ikke minst slippe å ha vondt i hode.

Det finnes jo briller i alle fasonger, farger, og innfatninger. Skal men velge de små runde som Woody Allen har, eller skal mann heller velge litt kraftigere, slike som Jonny Depp ofte blir sett med. Jeg blir jo tatt for å være prikk lik Depp i ett sett så jeg kan jo havne i trøbbel ved å gå i samme briller som superstjernen… overfalt av fansen mener jeg.

Jonny Depp

Vel, det er ikke viktig hvordan man ser ut, men at man ser.

Linser er mer for de som ikke ser når de trener, klatrer i fjellet, eller kjører bil. Klønete og vanskelig å få inn på øyet er det sikkert også-

Jeg skal jo bare skrive, trenger ikke linser for det- Dessuten så har jeg skjeve hornhinner sa damen i butikken, jeg ser dårlig på venstre og bedre på høyre øye. Så du kan jo se det for deg, en langt tykkere linse på venstre og en tynn linse på høyre!

Nei da, den går jeg ikke på. Er ikke dum heller da…

Det blir nok briller ja.

Vargas


Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Egypt i brann- President Mobarak er ferdig

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vczHSivgZXE[/youtube]   Afrikas vakreste land brenner og det er stadig mer voldsomme opptøyer i flere større byer, og verst går det...

Skårblikk på Costume Awards

Her var det ikke bare priser for klær som ble delt ut- neida til og med årets blogg pris ble delt ut. Vinneren ble...

Lukk