[polldaddy poll=3112305]

De aller fleste kan jo velge, om du vil bruke briller eller linser. Men det er de som bare må ha briller, fordi det ser kult ut, og har innfatninger som står i stil til antrekket, eller håndveska. Og det er de som bare må ha briller fordi synet er for dårlig, og da bruker de ofte lupe i tillegg!

Jeg ser ganske godt- langt i fra (langsynt), men liten tekst ganske nærme- ser jeg ikke en dritt! Så jeg har begynt med lesebriller som det heter så fint. Briller som brukes når man leser, uansett hva som står i boka så må jeg ha briller! Og da ser jeg litt bedre og da bruker jeg styrke 1.5+

Det finnes nå linser i alle fasonger og pris, for det er dyrt med linser, ha det helt klart! Det finnes dailys (dag linser), måneds linser, linser man kan gå med døgnet rundt i en måned.  Jeg er ikke helt sikker men mener det finnes linser man kan bruke et helt år, men tar av disse på natta.

Briller er det også litt av hvert å velge i. Briller med progressivt glass kom for noen år siden, som gir forskjellig styrke i glasset. Det finnes også solbriller med styrke. Og briller som tones ned noe og blir mørke når du kommer ut i solen eller i sterkere lys.

Jeg vet det finnes utallige merker og navn på linser, men det kan være smart å sjekke prsier på nettet, det er trolig mye billigere enn i butikk.

Brillene må tilpasses på en annen måte, og til hver enkelt nese så det anbefaler jeg å kjøpe i butikk etter tilpassing. Det er vikitg å se godt, uansett hva du skal gjøre.

Og man ser verden på en annen måte om man ser godt nok…

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vet du ikke hva du skal gjøre til høsten?

http://www.fofo.no/ Hvorfor ikke verve deg til forsvaret?! Det er en fantastisk mulighet som gir deg en start på arbeids karrieren som...

Facebook, moderne dyneløfting

Har du facebook? Skriver du det som passer deg der, uten å tenke over konsekvensene? Absolutt alle kan finne deg...

Lukk