Britisk lærer og elev ble forelsket- stakk av til Frankrike. Den britiske læreren Jeremy Forrest (31) ble forelsket i sin matte-elev Megan Stammers (16) da hun var 15 år gammel. De skjønte at det var en farlig kobling og stakk av til Frankrike. Det angrer de nok mye på i dag.

I britisk media blir Forrest omtalt som den pedofile læreren som lurte sin elev og som utnyttet en mindreårig, som bortførte en ung jente som ikke visste sitt eget beste. Det endte med mer enn fem års fengsel.

– Saken har fått enorm oppmerksomhet i Storbritannia. Først fordi det er en alvorlig sak, men også fordi Megan Stammers har sagt at hun ville flykte med læreren sin, at hun elsker han og vil gifte seg med han. Så snart hun kan få lov, vil hun besøke Forrest i fengslet.

Britisk lærer og elev ble forelsket- stakk av til Frankrike
Jeremy Forrest and Megan Stammers Foto: Thelegraph.co.uk

Britisk lærer og elev ble forelsket- stakk av til Frankrike.

– Jeremy Forrest (31) får også støtte fra et annet og mer overraskende hold. Megans far ønsker at hans datter skal gifte seg med mannen som tok henne med til Frankrike da hun bare var 15 år gammel. Han sier til britisk presse at han mer enn gjerne følger sin datter opp kirkegulvet, om det er Jeremy Forrest som er brudgom.

– Megans far sier videre at han vil ta sin datters tidligere mattelærer i hånda og takke han for at han tok vare på Megan. For mange en noe merkelig holdning all den tid mannen har brutt loven og sitter i fengsel for det.

– Som lærer bør mannen selvsagt holde en profesjonell holdning til sin elev, men sett bort i fra det. Har følelser aldersgrense? Er mannen pedofil fordi han har sex med jente under lovlig alder, da hun i realiteten er et barn? Er det en pedofil handling så lenge jenta på 15 år samtykker i akten?

En mann på 30 år skal vel ikke ha sex med barn? Selv om «barnet» oppfordrer til det. Blir du i så fall tatt for det, så vil du bli dømt, slik ordføreren i Vågå nylig ble, til tross for anke.

Mannen som forelsket seg i sin elev skal sitte i fengsel for sine handlinger til 2019. Det er lang tid å angre sine synder, men da har jenta blitt 22 år, og de kan i realiteten leve lykkelig i resten av sitt liv.

Kilde: Dailymail.co.uk

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det lille ekstra som hun liker å ta på, som han elsker å ta av …

Prikken over i'en kan være den lille sorte, eller en truse med blonder. Sexy kvinner blir ikke helt perfekt før...

Silly Season- Liverpool forsterker, mange nye profiler i Premier League

Straks er sommerferien over for alle de engelske og utenlandske spillerne som spiller i den engelske ligaen, og Silly Season...

Lukk