Britney – You sexy bitch! Britney Spears har rukket å bli 32 år, er mor til to gutter og kanskje den største kvinnelige pop-stjerne i verden for øyeblikket. Så er hun ikke så verst å se på heller til tross for å ha bikket 30 år så er Britney mer sexy enn noen gang.

En hel verden la sin elsk på den unge, uskyldige «skolejenta» den gangen hun slo igjennom med monster-hiten «Baby One More Time» i 1999. Etter det så har superstjernes liv vært i en berg og dalbane med opp og nedturer. 12 album senere kan vi se konturene av den unge rebellen som har blitt en diva.

Problemene startet for pop-ikonet da hun giftet seg med barndomskameraten Jason Alexander i 2004, ved å kanslere det hele ca 55 timer senere. Dette fikk selvsagt fans og presse hvite om og kritikerne fikk vann på mølla, noe Britney tok med stoisk ro.

Så møtte Spears Kevin Federline, de to ble kjærester, de giftet seg og fikk to barn. Alt så ut til å gå veien for den unge artisten. Dessverre så gikk det slett ikke som planlaget, det vil si Britneys karriere gikk bra, fansen var lojal og hun solgt bra med plater og pengene fortsatte å fosse inn.

– I 2007 gikk det allikevel rett til helvete med alt som hadde med Britney Spears å gjøre. Hennes tante, Sandra Bridges Covington som hun stod svært nær, døde av kreft. Britney måtte legges inn for avrusing, men klarte bare å oppholde seg der i et døgn, bare timer senere ble hun observert i en frisørsalong der hun valgte å klippe av seg alt hår hun hadde på hodet. Spears var virkelig ute å kjøre i denne perioden.

Ekteskapet med Federline var allerede over.

Britney - You sexy bitch!

Dårlige venner, dårlige rådgivere og tilgang til all verdens penger; var en elendig kombinasjon i denne perioden av artistens liv og karriere.

Britney – You sexy bitch!

I 2008 ble Britney tvangsinnlagt på ny, hun hadde brukt store mengder beroligende midler, samt narkotiske stoffer hjemme, mens begge hennes sønner var til stede. Det endte med at Federline fikk foreldreretten til parets to sønner. Superstjernens far fikk overformynderi og ansvaret for Britneys enorme formue.

Hun var alvorlig syk, ensom og avhengig av narkotika på dette tidspunkt i karrieren. Men i 2010 møtte hun Jason Trawick som senere ble hennes agent og kjæreste. Da begynte pila for alvor å peke oppover for en av verdens mest selgende artister i historien. Forholdet til Trawick varte ikke.

Nå er hun lykkelig forelsket i David Lucado (27).

Fansen er fortsatt lojal, Britney selger bra og toppet all verdens hit-lister, hun setter rekord på rekord med singler som er nr 1 på nye lister verden over. Sammenlignet man de fleste andre artister, selger Britney mer musikk og tjener mer penger. Videoen «Work Bitch» er vist på YouTube nær 90. millioner ganger, de fleste er sett godt over 100-150 millioner ganger.

Britney Spears er nå på topp i sin karriere, og hun har i aller høyeste grad fått skikk på livet sitt igjen. Innen hun var 20 år i 2001, hadde pop-ikonet solgt mer enn 37 millioner album. 10 år senere hadde Spears solgt mer enn 100. millioner album. Slikt blir det penger av. Mye penger.

– I 2014 selger flotte Britney Spears fullt hus på sitt fantastiske show «Piece of Me» på «The AXIS auditorium» på legendariske Planet Hollywood Resort og Casino i selveste Las Vegas i Nevada. Skal man selge ut dette stedet uke inn og uke ut så må man ha noe å komme med. Kanskje den største og fortsatt mest omtalte pop-stjerne i verden kan det.

Britney Spears er 32 år og har lagt verden for sine føtter.

Foto: Flickr/ Humajasmine

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bacalao a la Kristiansund!

Bacalao er en internasjonal rett som kommer fra Portugal, men som kristiansunderne har laget i lange tider. Det er rett...

Seksualundervisning i barneskolen?

Forplantningslære er sikkert ikke verdens mest spennende skoletimer, men det er viktig at barn allerede fra skolealder vet  hvordan barn...

Lukk