Britney Spears (30) Foto: Flickr.com

Britney Spears begynner å komme seg bort i fra ungpike idolet som hun slo gjennom som- hun er en voksen dame og runder 30 år 2. desember. Hvem husker ikke da hun slo gjennom i skoleuniform og uskyldige- look og musefletter  i den fengende musikkvideoen «Baby, one more time»?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C-u5WLJ9Yk4&ob=av2e[/youtube]

Videoen er vist på Youtube 55 millioner ganger sånn cirka.

 

– Videoen til låten viste en ny stjerne med gode danseferdigheter som både var uskyldsren og dirty på én gang.  Debutsingelen var i utgangspunktet tiltenkt TLC, for de av dere som husker dem, men falt til slutt i fanget på unge Britney, som raskt etablerte seg som en ungpike, en lolita. Resten er historie, eller kanskje rettere; berg-og-dalbane.

Britney Spears Foto: Flicr.com

Mange vil si at Britney har hatt en skandale karriere. Det kan hende det er riktig også, allikevel har den smellvakre 30-åringen tjent enorme summer på å se bra ut, lage den musikken fans over hele verden ønsker, og samtidig være gift og skilt tre ganger.

Hun har vært gift med Jason Alexander sin barndoms-kamerat.  i 55 timer, og med Kevin Federline i to år. Han er også far til Britney Spears to sønner.

Den 10 år eldre  Jason  Trawick jobbet som Spears agent da de ble sammen, men det samarbeidet er avsluttet da de i fjor ble et par. Trawick har fridd og fått ja. Når bryllup skal stå er enda ikke avgjort, men det bekreftes fra sikre kilder at bryllupet skal være på vakre Hawaii.

Britney Spears har i løpet av de årene hun har vært artist- vært i medias søkelys på godt og vondt de siste årene, og mest vondt må man kunne si. Hennes far har fortsatt ansvaret for hennes formue, og hun har ikke foreldreretten til sine egne sønner.

– Men pengene har rullet inn og unge Spears er god for hundrevis av millioner kroner. Den størst hitten hun har kommet med og som har solgt best er nok «Ooops I did it again», den solgte faktisk mer enn en halv million eksemplarer første dag den kom ut, og 1.3 millioner den første uken.  Og den er på 25.plass på Storbritannia mest solgte singler gjennom tidene.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CduA0TULnow&ob=av2e[/youtube]

For veldig mange norske jenter og gutter har Britney Spears vært en av de største stjernene og den første de fikk et musikalsk forhold til.

I samlet sum har Britney Spears tjent mer enn 50 millioner dollar på sin søte populær musikk, det er nesten dobbelt så mye som Metallica tjente på samme tid! Det er mye penger for en som blir sett på som dust av flere…

http://www.britneyspears.com/ 

 

 

Gratulerer med dagen Britney!

Vargas

Kilde

NRK.no

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
IDOL- Ny «skandale» i kveld? Er det Isak som må gå ut?

  IDOL er en sangkonkurranse der TV- seerne stemmer på den artisten de vil skal gå videre  hver fredagskveld. Dommerne som bestemte...

Er det upersonlig å gi penger i julegave?

  De yngste barna som ikke ennå skjønner verdien av penger kommer selvsagt til å hyle seg både svett å...

Lukk