[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n3inZJO6epI[/youtube]

To av verdens mest populære popstjerner slår hodene sammen- Britney og Rihanna. For en duo! Og denne videoen vil bli pop, det er det liten tvil om. S&M som Rihanna har laget en musikkvideo av er ikke tilgjengelig i mange land da den er forbudt å vise pga for mye sex relaterte innhold fra den smellvakre superstjernen.

Videoen inneholder simulert oralsex, pisking, håndjern og Rihanna simulerer sex med en dukke. Mye av dette fjernes i den nye remixen der Rihanna har fått med seg selveste Britney Spears. Remixen blir langt mindre «sexy» fordi den skal brukes på kommersiell britisk radio og da er ord som sex forbudt. Faktisk…


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DaPl45rwJlg[/youtube]

Disse to damene har vist ad de allerede har nese for buisness, og det er liten tvil om at dette blir en suksess, og er fansen riktig heldig så kan begge skjønnhetene dukke opp på samme scene en eller annen gang i framtiden. Det hadde vel vært noe?

Er du fan?

Eller liker du den ene bedre enn den andre?

Jeg synes det er flott og jeg har bare ventet på et samarbeide mellom Rihanna og Britney.

Nettstedet http://www.contactmusic.com/ skriver at det opprinnelig var mening å være en trio, og at den tredje jenta som skulle være med på lanseringen av S&M remix utgaven var Lady Gaga.

Vargas

http://www.expressen.se/noje/musik/1.2398801/britney-och-rihanna-i-superhet-duett


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Afghanistan farligere etter koranbrenning

ER DET VERDT DET?   Minst 22 personer er drept i protestene, deriblant den norske oberstløytnanten Siri Skare. Skare ble...

Har du eid et kraftverk?

  På et av punktene på selvangivelsen så står det et punkt jeg stusset litt over. På personlige opplysninger så...

Lukk