Gode nyheter for alle Springsteen fans, han skal som kjent spille i Oslo 21. juli, og nå er det klart at han vil delta på minneseremoni- konserten på Rådhusplassen 22. juli, før han reiser videre til Bergen 23. juli.  

– Tidligere var det meldt at AUF ønsket å få «The Boss» til Utøya for å delta på minneseremonien for de som ble drept, sammen med de etterlatte og deres nærmeste. Nå blir det heller Rådhusplassen som får besøk av den meget populære og politisk engasjerte verdensstjernen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sfk0uMLhXqY&feature=related[/youtube]

Kommunikasjonsdirektør i NRK, Tommy Hansen, bekrefter at det er en dialog mellom kanalen og managementet til Springsteen. Men han påpeker at enkelte faktorer må på plass før det blir endelig bekreftet.

I tillegg til at det tekniske og logistikken må gå etter planen, frykter Springsteen at han vil overskygge minnemarkeringens budskap ved å opptre.

Det er en viktig faktor for Springsteens management å se at dette passer inn i konteksten. At markeringen ikke blir et Springsteen-show.

– Bruce Springsteen er selvsagt mest kjent som en av verdens største artister, men har også et brennende engasjement for politiske temaer, og har ved flere anledninger brukt sin kjente profil for å snakke de svakes sak.

Siden 22. juli har han vist mye omtanke for Utøya-ungdommen og Norge sier AUF leder Eskil Pedersen i en SMS til TV2.no

Veldig mange nordmenn ble berørt på den ene eller andre måten, selv eller via andre av det som skjedde i Oslo og på Utøya.

Derfor vil 22. juli bli en sorgtung dag med mange onde minner fra den svarte dagen.

– Media kommer til å gi full dekning fra alle arrangement, samt reportasjer og intervju fra mange berørte, politikere, etterlatte, skadde og hjelpemannskap som hadde sitt livs verste dag.

TV2 kommer ikke til å sende reklame fra kl 0800 til kl 2200 denne dagen, i respekt for de drepte, de etterlatte og deres familier. Bra av TV2.

– Til tross for at minnene og tankene igjen vil komme tilbake til grusomhetene i fjor sommer,  at verdensstjerner på Bruce Springsteens størrelse ønsker å delta sammen med oss, for å vise støtte og omsorg. Må kunne spre et lite lysglimt i tilværelsen.

22. juli skal vi tørke salte tåler og stå sammen sterkere enn noen gang til minne fra de drepte, og lytte til en mann som ønsker å gi noe tilbake til de som mistet sine kjære.

Det er bare en Bruce Springsteen!

Kilde: TV2.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Når kommer den første Premier League spiller ut av skapet?

Når kommer den første Premier League spiller ut av skapet? Dessverre er det fortsatt lite akseptabelt å være homofil i...

Romfolk til besvær- bør de jages eller skytes?

Romfolket er kommet til Norge for å bli, og det ser ut til at de blir fler og fler av...

Lukk