Bruddet, det mest smertefulle av dem alle. Det som ikke gror, det du ikke kommer over noen gang.

– Du husker øynene hennes, smilet, det smilet som gjorde deg varm i hjerte. De varme hendene som strøk deg over hodet og holde deg så perfekt i hånden de gangen dere var sammen. Hun var din bestevenn, elsker og klippe i livet som du skulle leve livet sammen med.

Slik skulle det ikke gå.

Han var så morsom, og det var det du falt for. At han fikk deg til og le. Han var akkurat den mannen som du ønsket deg, du elsket lukten av han, måten han kysset deg i nakken hver eneste gang han fikk en sjanse når dere ikke hadde sett hverandre på en stund. Han hadde et handikap  han var blind på det ene øyet, det gjorde han bare enda mer spesiell. Du var så klar for å bli hans kone til evig tid.

Slik skulle det ikke gå.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yEjjD8fanlo[/youtube]

Hvorfor bruddet kommer kan være så mangt, dessverre skjer det mange mennesker. Like smertefullt er det nok for alle. Spesielt fordi det sniker seg inn en voldsom usikkerhet.

Kanskje noen er for snar til å ta den dramatiske avgjørelsen med å gjøre det slutt.

Hun våknet alene og så den tomme puten som fortsatt hadde mye av den fine lukten hans. Skapet var tømt, han var borte, kanskje sammen med en annen kvinne? Hva sier han og hva gjør de sammen? Tankene skjærer med skarp kniv i følelsene, du tørker tårene og kjenner på det grusomme savnet.

Du er villig til å gjøre alt for å få han tilbake.

Han tenkte på henne, så på bildene av henne. Hva gikk galt? Han forstod ikke hvorfor alt var så vanskelig. Alt var jo så bra. Han måtte innom henne for å snakke. Hun møtte han med en forsiktig og usikkert smil. “Hei!” sa hun med blanke øyne.

“Hei” sa han og så på henne. “Er du blitt sammen men en annen?” spør hun for forsiktig.

“Selvsagt ikke!” sier han og tar begge hendene hennes i sine og sier. “Se på meg”. Hun er ikke klar for å vise at hun ikke klarer å holde tårene tilbake, de bare renner. “Se på meg kjæresten min”, sier han.

– Hun bryter sammen og strigråter, “jeg klarer ikke,” sier hun med mellom et hav av tårer. “Jeg er her for å snakke og jeg vil at vi to skal forsøke å finne ut av det, fordi jeg elsker deg så inderlig”, sier han og holder henne ømt og kysser henne og tørker vekk salte tårer.

Hun løfter hodet, og ser på han. “Vi må finne ut av det, for jeg ønsker ikke å være uten deg”.

Slik burde det være i en perfekt verden.

Det er litt opp til hva du gjør ut av ditt forhold før det kommer så langt. Er du klar til å takle et eventuelt brudd mellom deg og din partner?

Det er best å være to!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
ADVARSEL- Slike mail bør du slette med det samme!

Jeg har mottatt en mail, der jeg skal få $15,5 millioner, omregnet til NOK ca 86,7 millioner. Mange mennesker der...

Lukk