Om du leter riktig så finner du gode bloggere som hjelper meg med det meste. Min blogg kan ikke hjelpe deg med annet enn en god latter, et syn på døden, eller hvordan skaffe deg god privat økonomi eller en kjæreste for livet. Viktig nok for de som trenger det. Andre bloggere kan hjelpe deg med helt konkrete utfordringer.

Helene Drage hjelper deg med å trene nok og riktig, hva du bør spise når du er aktiv og trener mye og hvorfor du nettopp skal spise det hun anbefaler.

Knut Sparell løser dine tekniske blogg-problemer på strak arm om du legger disse fram på en ryddig og oversiktlig måte. Det er nesten ikke grenser for hva han ikke kan løse mht blogg-tekniske problemer.

Å skrive er et spørsmål om å finne små nok ord til store nok følelser.

I Norge finnes det hundretusenvis av bloggere og antallet øker for hver eneste dag. Skal man klare å skille seg ut i mengden så er bloggere som har noe å komme med, som du kan dra nytte av på din egen blogg blant de som i framtiden vil komme høyt opp på alle blogglister.

De som velger å skrive om outfits, mote, hva de liker å se på TV,  hva de spiser og hva de gjør på fritiden har så mange andre som skriver om nettopp dette, de har en tung vei å gå og kan lett forsvinne i mengden.

Emilie 28Foto: Copyright Morten Pettersen


– Mats Holmvik kan gi deg gode forslag på hvordan du skal skrive for å skaffe deg lesere, som kommer tilbake til nettopp din blogg dag ut og dag inn i lang tid. Du må legge ned et stykke arbeide selv, men det finnes verktøy som setter din blogg foran andres og som skriver om samme tema. Uansett er en god tekst det absolutt viktigste.

Flotte Trine skriver en av de mest populære Mat-bloggene i Norge, hun kan via sin blogg gi deg tips, inspirasjon og råd til å bli en bedre hobby-kokk på ditt eget kjøkken. Det finnes nesten ikke grenser for hva Trine lager og tipser om på sin meget innholdsrike blogg.

Foreldremanualen.no er for alle foreldre som ønsker å dele sine erfaringer med andre. Her skriver vanlige foreldre om vanlige utfordringer som kan være med på å hjelpe deg til å bli en bedre forelder, som igjen gjør at du velger de riktige valgene for at ditt barn får det bedre.

– Se på andre bloggere som en bloggosfære av gode hjelpere som er der for deg. Skriv en kommentar, gi litt positiv feedback, kanskje finner du til og med gode venner blant noen av de bloggerne du besøker. Intet skjer om du ikke forteller hva du lurer på eller hva du likte med deres blogg, eller bare et innlegg som gav deg gode svar på noe du lette etter.

De fleste bloggere skriver til deg- fortell at du har lest, forstått og fikk nytte av noe du fant og likte.

Vet du om andre gode bloggere du kan anbefale andre å lese, del det gjerne her i kommentarfeltet til dette blogginnlegget.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
ROBINSON 2013- den ultimate Reality

Robinsonekspedisjonen og programleder Christer Falck er tilbake på TV3, denne gangen med en helt ny tvist. På en øde øy...

Anne Lindmo- Norges ukronede talk-show vertinne

Da Anne Linboe (42) ble utnevnt til barneombud i juni 2012 ringte bestemora til Anne Lindmo og sa: "Nei nå...

Lukk