Nå når du endelig har fått både feriepenger og skattepenger så må du unne deg noe du har lengtet etter eller har skikkelig bruk for. Skjem deg selv bort noen dager i sommer, men ikke kjøp alt du ser.

– AS Norge har godt av at du bruker av din formue, men du skal allikevel tenke på tidene som kommer. Det er ingen garanti for at den lave renter varer inn i evigheten. Faktisk så maner ekspertene til måtehold, og oppfordrer folk flest til å spare.

– Du som har egen bopel og fast jobb bør kunne klar deg godt også i smalere tider, men det er opp til deg. Tar du sommerferiereisen med kredittkort, så vil det få konsekvenser for deg om du ikke betaler i tide.

Mange nordmenn velger faktisk å betale hele turen på krita, det er et lite klokt valg.

– Det klokeste man kan gjøre, nå når det endelig er litt ekstra på konto, er å betale ned de dyreste kredittlånene, kjøpe noe man har god bruk for eller har ønsket å kunne kjøpe i lang tid, for så å spare resten.

Unn deg gjerne en reise, men med å være måteholden med pengene er man bedre rustet, om den varslede finanskrisen slår også inn over Norge for alvor.

Men bruk litt av din formue, du har fortjent det!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
ADORE- Tabusex og intriger, en kontroversiell film?

ADORE- Tabusex og intriger, en kontroversiell film? Dette er en seksuelt upassende og tabubelagt film, som kan få mange priser...

Feil å holde Mandela i live? Ligger nå i respirator

Hele Verden holder pusten, ihvertfall alle innbyggere i Sør Afrika. Nelson Mandela ligger for døden, lagt i kuvøse for å...

Lukk