Våren er en deilig tid for oss nordmenn etter en lang og kald vinter. Derfor bør man benytte tiden fornuftig- Våren er nemlig perfekt til å ta vare på partneren din og sprite opp forholdet. Ta aldri din kjæreste for gitt!

For å ha et langt og godt forhold så må det være følelser. Gjensidige følelser og kjærlighet er selve navlestrengen til et forhold, og den må være på plass, ellers er det fånyttes.

– Andre viktige elementer som får et forhold til å fungere er opplagte ting som respekt for hverandre, vennskap, og humør. Økonomi kan være en grobunn til trøbbel i et hvert forhold, derfor er det viktig at man er ærlig og forteller hva man bruker penger på og hvor mye som kommer inn pr måned. De aller fleste samboere og ektefeller har felles økonomi.

Snakk sammen og bli enig om et budsjett så går pengestrømmen av seg selv. Det viktigste er å ha en buffer til uforutsette ting. Som bil reprasjoner, og annet.

 

Illustrasjonsfoto hentet fra SIDE2

 

BE KJÆRESTEN DIN UT PÅ DATE


Det trenger ikke å være en tre retters middag. Men gjør noe som bryter hverdagen. Overrask  han eller henne med en tur som dere har snakket om, kjøp en liten gave eller gå en tur på kino. Det er så lite som skal til for at det bryter opp en travel og litt kjedelig hverdag.

Det er viktig å ta vare på gnisten. Ta et glass vin en kveld og sitt tett inntil hverandre og kjenn etter hvorfor det ble dere to. Ta på hverandre og snakk om hvorfor dere er så glad i hverandre. Det kan være balsam for sjelen og for forholdet.

Hvis man tar hverandre for gitt så slukner flammen litt etter litt. Alle forhold trenger påfyll, og en «reminder» på hvor godt man egentlig har det i forholdet og bruker ordet takk der det er på sin plass. Gi din partner beskjed om at dette er jeg takknemlig for at du gjør for meg og oss.

Etterhvert som årene går i et forhold, så er det lett å bli gående i samme «gate». Sprit opp forholdet med å gjøre noe dere aldri har gjort sammen før. Reis til fjells. Meld dere på et vin-kurs, salsa- kurs eller zafari i Afrika. Vær litt gal. Hopp i fallskjerm, eller dra på brevandring.

Bare du kan gjøre ditt forhold så godt for din partner, at vedkommende ønsker å være hos deg.

Det er best å være to og husk, at størst av alt er kjærligheten!

 

Vargas

http://www.expressen.se/halsa/1.2408363/11-steg-till-ett-lyckligare-liv

http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/ett-evigt-tjat-om-sex-i-parrelationer

http://www.expressen.se/noje/1.2410784/farmor-gunilla-hoppas-pa-karlek-i-bonde-soker-fru

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kreften sparer ikke heltene

  Løpe-dronningen tapte sitt siste løp. Løpet fra kreften ble det siste. Grete Waitz ble bare 57 år gammel. Hun...

Hvorfor feirer vi Påske?

  Foto: Wikipedia.org   Er det fordi Rema selger påskemarsipan og påske egg? Eller Nille selger masse gule påsketing ?...

Lukk