Det er alle muligheter for å legge et fantastisk grunnlag for en fin brunfarve til sommeren, når våren så langt-  spesielt i Sør Norge har vært både varm og solrik.

Ved å smøre deg inn med riktig solkrem ofte og grundig, slipper du å bli solbrent og du unngår å utsette deg for risiko mht hudkreft.

– Som du helt sikkert vet finnes det gode alternativ til å ligge for lenge i sola. Ufarlig og bra for både helse og hud, kan du nå ta en tablett Betakaroten daglig, den gir deg en gyllen brun hud, raskt og effektivt. Noen velger å tro på skriverier om at det ikke hjelper, andre leser seg fram til at dette faktisk har en verdifull virkning for både hud og helse.

Du må jo selv bestemme om dette kan være noe for deg. Å være brun og lekker gjennom sommeren er ikke like viktig for alle, men er det mulig å få en fin brunfarge, hvis sommeren ikke blir like bra som forventet- kan dette være løsningen for deg.

Alle vet hvor vondt det er å være kraftig forbrent etter å ha vært for lenge i solen uten beskyttelse. Faktisk kan det ta flere dager før huden får tilbake sin normale struktur og farve. Vis respekt for sola. For din egen del.

Våren er mange nordmenns favoritt tid på året. Vinterbleke kropper får endelig noen etterlengtede solstråler på seg. Lyden av bølgeskvulp, barnelek, latterklang og svale-sang er som musikk i våre ører. Sommeren kommer med alt det deilige vi så inderlig setter pris på med den.

En gressklipper høres svakt i det fjerne. Sommerstille gater har nesten ingen trafikk, sola står på sitt høyeste.

Norske jordbær, grønt gress mellom tærne, reker og pils på brygga, lange, lyse sommerkvelder i forelskelsens rus, og vi husker plutselig på hvor gode det er å leve.

– Ser du for deg den hvite sommerkjolen du hang bakerst i skapet i september.  Da tenkte du et øyeblikk over hvor lenge det skulle bli til du så den igjen. Vel, nå er tiden kommet, du kan hente kjolen. Den hvite som du alltid får så mange komplimenter for. Den som gjør seg ekstra fin når du er brun og fin litt sent på sommeren.

En norsk sommer varer ikke mange ukene, dessverre. Vi har heller ingen garantier for været i de stakkars få ukene vi har fri.

Noen velger å reise til Syden, men det kan fort bli i varmeste laget for mange midt på sommeren. Den norske sommeren er helt perfekt, bare sola kommer ofte og blir lenge. Man kan skrive lange beretninger, ja til og med tykke bøker om hva en norsk sommer har å tilby oss.

Uansett hvor du skal og hvilke planer du har satt for din sommer. Bare sørg for at dette ikke blir din siste.

– Smør deg inn med god kvalitetssikret solkrem med høy faktor, de yngste bør ikke være mange minuttene i sola før de på ny skal smøres godt inn. Er du mye på stranda, på- eller ved sjøen er det også viktig å passe seg for den sterke solen. Kombinerer du Betakaroten og forsiktig soling, vil du kunne komme på skolen eller jobb etter sommerferien med den flotteste brunfarve.

Husk at alt har sin grense og du skal ikke overdrive verken inntak av vitaminer eller soling for å bli brun. Det vil alltid være forskjell på å barbere seg og skjære av seg hele hode.

God Sommer!

 

Foto: Flickr/ electrofruit

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Barn tåler sinte foreldre, sett grenser!

Barn tåler sinte foreldre, sett grenser! Det bør være en selvfølge at barn og unge fra 10 år og gjerne...

Lukk