Man tror det ikke før man ser det, kanskje ikke engang da. Her går en McDonalds-ansatt til angrep på en kunde, etter at sistnevnte slenger med leppa og milkshaken. 

Mange tror at kvinner ikke kan være voldelig, forgripe seg på menn, andre kvinner eller barn. Det er kun kunnskapsløshet og naive holdninger som gjør at myte vedvarer. Kvinnfolk er minst like ille som menn, minst. Det er denne videoen et tydelig og skremmende bevis på.

Se videoen her!  

Brutal slåsskamp på McDonalds i denne videoen!

Foto: BXBYNESS/ Instagram

A BRUTAL video of a huge McDonald’s worker beating up a female customer who apparently “disrespected” her mum surfaced today. It is unclear which McDonald’s branch the fight took place in but, judging by the women’s accents, it was likely somewhere in the US.

The Sun

Når den første ansatte, er ferdig med å slå løs på den forsvarsløse kunden, kommer en annen og vil være med på leken. Hun får også inn et par skikkelig slag, både her og der. Utfallet av slagsmålet vet vi lite om, men hva synes du? Er det helt greit å gå løs på misfornøyde kunder på denne måten?

Brutal slåsskamp på McDonalds i denne videoen!

De fleste vet at maten på McDonalds er så som så, men man kan ikke risikere livet ved å klage på burgeren, eller som i dette tilfellet … milkshaken …

Only in America …

Kilde: TheSun.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen 2018 fra Finnskogen!

Farmen 2018 fra Finnskogen! Den 14. sesongen av Norge mest populære realityserie starter denne uken. Farmen spilles inn på myteomspunnede...

Lukk