Rema 1000, KIWI og COOP Extra legger ned millioner av kroner i markedsføring og prisras på påske-varer, før påske, men så er det kanskje Bunnpris som kommer med det nyeste av det smarteste.

Bunnpris har fått et dårlig rykte for å ikke ha de annonserte artiklene som er på tilbud, til enhver tid.

Så kommer de altså med et rimelig frokost-tilbud som kan løfte kjeden opp blant lavpriskjedene, der et variert utvalg av rundstykker og gode påleggstyper står på menyen. Ære være Bunnpris, for det er et meget begrenset og dyrt frokost-tilbud, på bensinstasjoner og storkiosker – som det er i de andre lavpriskjedene.

/2018/priskrigen-pasken-2018-gang/

Hos Bunnpris har de altså et unikt og nytt tilbud, som heter «RunstykkeBar«. Her er det litt for alle, blant annet rundstykker til 2 kr, og godt og velkjent pålegg til folk på farten. Tusenvis av nordmenn spiser frokost eller lunsj i bilen, eller på taverner, kafeer, bensinstasjoner eller usunne pølser i brød, fra kiosken.

Nå er det endelige et unikt og rimeligere tilbud ute blant folket.

Bunnpris tar ansvar for at du skal få en bedre hverdag, uten at det er en gourmet-fest, så får du i deg en bedre start på dagen. Småpakninger med tubeost, ost i skiver og leverpostei til en femmer, syltetøy til 2 kroner, og ikke nok med  det – skal du virkelig meske deg – tilbyr faktisk Bunnpris både, appelsinjuice, kokt skinke, Hamburgerrygg, salami og større tuber med forskjellig smøreost – til én tier.

Trønderkjeden har dumpet prisen på tjue favoritter, som du kan nyte hver eneste dag, ute som hjemme.

Her har Bunnpris gjort et smart valg, som du bør sjekke ut. Enten du er på jobb og vil ha en velsmakende frokost, eller ikke har rukket å smøre med deg lunsj, men det passer åpenbart for storfamilien på tur også. Her blir alle mette for en overkommelig sum.

Rema 1000, KIWI og COOP Extra kan dumpe prisene på smågodt, appelsiner og Kvikk Lunsj aldri så mye, men det er Bunnpris som vinner kampen om kundene – for folk på farten.

Et stort skritt i riktig retning i kampen om kundene, til tross for at det ellers er igjen noe på pris, på dagligvarene forøvrig, for Bunnpris.

 

Vargas

Tags: Bunnpris, COOP Extra, frokost, KIWI, Priskrig, påske, Rema 1000, runstykkebar, trønderkjede, utvalg

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Få eller ingen likes på Facebook?

Du som har blogget en stund, vet at det ikke er enkelt å få mange lesere til å lese det...

Kan Wall ha vært i live da Madsen begynte å skjære i henne?

En av de mest omtalte drapssaker i Norden, begynte i Københavns byrett i dag, på selveste kvinnedagen, 8. mars. Oppfinneren,...

Lukk