Oprah Winfrey er verdens rikeste fargede kvinne og har hatt sitt eget TV show i mer enn 25 år og mange av disse også i Norge. Nå er det slutt for den hardt prøvede kvinnen som svært mange føler at de har et forhold til. Oprah har gitt bort svært mange dyre gaver i årenes løp. Både hus og biler. Hun har også startet skoler i Afrika for egen regning.

Et gedigent show kalt «Surprise Oprah! A Farewell Spectacular» spilt inn foran 13.000 publikummere på en arena i Chicago. Og Oprah visste ikke hvem som stod på gjestelisten. Og for en gjesteliste det var!

Beyonce, Madonna, Aretha Franklin, Josh Groban, Tom Hanks, Usher, Jamie Foxx, Stevie Wonder, Tom Cruise, Katie Holmes, Michael Jordan, Will Smith, Halle Berry, Queen Latifah, Jerry Seinfeld, Dakota Fanning og John Legend var blant artistene som ville hylle legenden Winfrey.

-Oprahs siste show skal gå 25 mai. Hun er blitt et ikon i USA. Og er kjent for å gjøre så mye godt for så mange mennesker. Hun har stått utrettelig på barrikadene for de svakeste, vanskeligstilte og fattige i hele USA. Hun startet egen TV kanal i vinter, hun eier bokklubb, hun eier et eget magasin, og radiostasjon. Oprah Winfrey er på «Times magasin» egen liste over de 100 mest innflytelsesrike mennesker i verden.

Tom Cruise er en av de gjestene som har besøkt Oprah oftest, og var der for siste gang på denne avslutnings -overraskelses festen for 12. gang. Også Madonna er en nær og god venn av milliardær show-verten og hun var med på å sette sitt preg på festen.

Foto: Syracuse.com

En personlighet som Oprah Winfrey blir populær i USA fordi hun er rik og gir av sin formue til de som trenger det mest. Og hun har vært med på å inspirert en hel generasjon mennesker ikke bare i USA, men over hele verden.

Oprah Winfrey har alene forandret verden og livene for mange tusen mennesker.

Et fantastisk menneske!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Barcelona med ny draktsponsor

Barcelona har vært det eneste fotball laget i verden som ikke har hatt betalt sponsor på sin draktfront. Nå er...

VIDEO- Gliese 581d er navnet på en beboelig planet

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vSKAccC_mOQ[/youtube]   Problemet er at den er 300.000 lysår unna moder jord, ifølge verdens mest leste blogg http://www.huffingtonpost.com/ Planeten kan...

Lukk