Carl I. Hagen er en av de dyktigste og mest erfarne politikere i Norge, men kommer med oppsiktsvekkende påstander etter 22. juli.

 – FRPs ordførerkandidat i hovedstaden stiller spørsmålstegn om hvorfor det skal etterforskes og hvorfor politiet skulle måtte ha Rekonstruksjon, Hagen mener det måtte være til det beste for alle å avslutte etterforskningen for å skåne de pårørende.

Så feil kan en klok og dyktig politiker ta.

De pårørende trenger en ting. Svar på hva som skjedde de siste timene av livet til sine kjære.

– Carl I Hagen har vært så lenge i politikken at han bør vite hva som er best for mennesker i dyp sorg. Det er overraskende at et slikt utspill kommer fra nettopp Hagen.

– En mann med så et så rikt og langt liv i rampelyset, der medmenneskelige hensyn alltid måtte stå sentralt pga FRPs invandringspolitikk, som Hagens selv mange ganger har fått kritikk for. Har ikke dette lært han noe som helst?

Han bør vite så mye bedre. Carl I Hagen er ikke dum, men dritten faller ut av kjeften før det er innom kontrolltårnet først. Og det får han selv lide av, litt for ofte.

 

Carl I Hagen Foto: Nettavisen.no

– Om utspillet kommer i god tro, og skal være i FRPs ånd mht den pågående valgkampen, så tror jeg at FRP ledelsen med Siv Jensen i spissen er eitrende forbandet på sin tidligere mentor og leder. Er Hagen desperat etter politiske stemmer så har han gjort vondt verre.

Flere bistandsadvokater er hoderystende oppgitt over Hagens utspill og lurer på om det hele må være en misforståelse.

– Siv Hallgren hos Advokatfirmaet Elden påpeker at ingen saker går for retten i Norge med bare siktedes forklaring lagt til grunn.

Bistandsadvokaten ser ingen grunn til at ikke denne saken skal etterforskes like grundig som andre alvorlige krimsaker.

– Når det gjelder de etterlatte i drapssaker, varierer det fra dem som ikke vil vite noen detaljer eller se noen bilder, til dem som vil vite absolutt alt. Men generelt er det viktig for de pårørende at detaljene om deres drepte barn kommer fram, sier hun til NTB.

– Jeg mener det er feil av en tidligere leder av et stort politisk parti i det hele tatt å legge seg bort i politiets arbeide. Det er politiet som bestemmer hva som skal etterforskes, og det er de pårørende og de etterlatte som  bestemmer hvilken informasjon de selv skal få om sine døde.

Ikke Carl Ivar Hagen.

Bruk stemme retten din-

Godt valg!

Vargas

 

Kilde

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4199192.ece

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
US Navy SEALs soldater drept i Afghanistan

  - 6. august ble et amerikansk helikopter skutt ned i Afghanistan. Ombord var det 30 soldater og av disse var 17...

Håll i hop- Svensk par med trøstelåt til Norge

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MwTZ0BUSMJw[/youtube]  Krister Lundkvist og Malin Maggie har produsert og fremfører selv denne deilige låten som en direkte trøst til alle sørgende i Norge....

Lukk