Den kontroversielle argentineren Carlos Tevez (29) som har gjort 74 mål på 148 kamper for Manchester City. Overgangssummen til Torino-klubben skal være £10 millioner.

Avtalen er ikke signert, men partene møttes i London nylig og Sky News bekrefter dette som en svært sannsynlig overgang. Manchester City og Manuel Pellegrini må allikevel finne seg i å være blant favorittene, til tross for salg av Tevez.

Premier League-sesongen 2013/2014 kan bli den mest spennende på mange mange år.

Oh his way: Carlos Tevez is set to leave England after seven years for JuventusCarlos Tevez til Juventus? Foto: Dailymail.co.uk

– Simon Mignolet (25) har signert for Liverpool. Sunderland-keeperen har vært imponerende gjennom hele sesongen for «The Black Cats», og belgieren kommer til å gi Pepe Reina hard konkurransen om drakt nr 1. Avtalen skal være verdt £9 millioner.

 Chelsea og José Mourinho har startet shoppingen, portugiseren starter med tyskeren Andre Schurrle (22) fra Bayer Leverkusen, han skal ha kostet £18 millioner. Spissen kan bli et friskt pust i Premier League.

– Både Wayne Rooney (27) og Gareth Bale (23) er blant de hoteste spillerne som er linket til høyre og venstre. Så langt er det få som vet hvor de to havner til seriestart. Mulig blir begge værende i sine nåværende arbeidsgivere, henholdsvis Manchester United og Tottenham.

League One laget Wolves har satt fire av sine best betalte og blaserte spillere på transferlisten. Blant disse er  Jamie O’Hara som har kommet på kan med de aller fleste i Wolves, ikke minst pga manglende innsats i lang tid.

Også Karl Henry, kapteinen som har vært alt annet enn en god kaptein de siste 18 månedene der Wolves har rykket ned fra Premier League til league One på kortest mulig tid. En spiller som ikke har mange venner igjen i Wolverhampton, byen han er født og oppvokst i.

– Roger Johnson og Stephen Ward er heller ikke med i den nye sjefen og cochen, Kenny Jackett sine framtidsplaner. Wolves har flere spillere på listen som skal vekk, og det er i skrivende stund flere spillere på vei inn. Nye Wolves kan bli et bra og ungt lag.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Se og Hør felt av PFU pga Kongebilder

Bilder som Se og Hør tok av kongefamilien på kongsgården da HMS Kong Harald og Dronning Sonja feiret sin 75...

TV2 kutter i live tilbudet for engelsk fotball- satser alt på en kanal

TV2 har sendt engelsk fotball de tre seneste årene, der seerne kunne velge hvilken Premier League kamp man ønsket da...

Lukk