Ryktene om spilleroverganger i England vil ingen enda da. Ihvertfall ikke før overgangsvinduet stenger 31.august. 

Caros «I dont want to play» Tevez er sterkt linket til Liverpool, og alt tyder på at det er han som skal ta plassen til Luis Suarez om han forsvinner før sesongstart. Juventus har også følere inne for å se om de kan lure argentineren til Italia.

Manchester City, Arsenal, Manchester United eller Chelsea vinner Premier League 2013/2014. Uansett hvilke andre lag som vinner vil være tidenes overraskelse. Liverpool og Tottenham er muligens de eneste utfordrere som kan klare seg innenfor topp fire plassering og dermed Champions League kvalifisering.

Dessverre så mangler de fleste den viktige vinnermentaliteten til å gå hele veien, enda Arsene Wenger vet hva som skal til, han har gjort det før. Da hadde han Thierry Henry. Arsenal er det eneste laget av de største som beholder sin manager. Kan det bli Arsenals sesong?

Carlos Tevez - Premier League Transfer TalkCarlos Tevez Photo: EPA

Norwich har blitt fristet til å kjøpe den oppskrytte og utskjelte midtbanespilleren Jonjo Shelvey fra Liverpool, han koster i underkant av £8 millioner.

Newcastles beste spiller de to siste sesongen Yohan Cabaye har slengt ut en «Come and get me» appell til Manchester United. Franskmannen har vært i svært bra form og vil spille for større klubber som sloss om trofeer foran å sloss mot nedrykk. Også Arsenal er en klubb etter Cabayes hjerte.

Arsenal må ha en ny mål-garantist etter å ha mistet Van Persie forrige sesong, Gonzalo Higuain er på vei ut fra Real Madrid, og Arsene Wenger kunne gjerne tenkt seg den solide argentineren i sin tropp.

Edison Cavani er på vei til Chelsea. Mourinho regner med at John Terry går til Monaco, derfor har han sett seg ut Eliaquim Mangala fra Porto som arvtager.

Jesus Navas kommer til å signere for Manchester City om kort tid, han kommer fra spanske Sevilla.

Manchester United har lagt inn bud på forsvarsspilleren Ezequiel Garay fra Benfica, og har enda ikke gitt opp håpet om re-signere Cristiano Ronaldo fra Real Madrid. Portugiseren var sterkt linket til Chelsea, men han kom på kant med landsmannen Mourinho, det gir Moyes en gylden sjanse.

Andy Carroll har vært på lån hos West Ham fra Liverpool hele sesongen, og vil signere en permanent avtale i løpet av kort tid. Han blir solgt for det halve av det han ble kjøpt for, men har allikevel sikt på en avtale i London-klubben som gir han uvirkelige £100.000 i uka. Med andre ord, nesten en million kroner pr uke.

Idiotisk, latterlig og forferdelig ødeleggende for fotballen på både kort og lang sikt. Ingen spillere i verden er selvsagt verd slike lønninger, og det er med på å skape et uopprettelig gap mellom fattig og rik i Storbritannia og i Europa forøvrig. 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er det ok at din datter legger ut halvnakne bilder av seg selv på bloggen sin?

Om din datter har blogg, eller velger andre fora på nettet å vise seg fram på, er det ok for...

«Allsang på grensen»- Her er alle artistene som er med i sommer!

Smellvakre Kathrine Moholt (40 år i september), gravid og flottere enn noen gang skal som vanlig holde styr på både...

Lukk