Manchester City er en stor klubb i engelsk målestokk, ikke fullt så stor i europisk målestokk ennå. Klubben drives av Dr Sulaiman Al Fahim og styreformann Khaldoon al-Mubarak som er adm dir i Abu Dhabi Groups, et forretningsimperium fra ørkenen et sted.

Carols Tevez, argentinsk landslagsspiller som kom fra Manchester United i 2009, har også vært innom West Ham blant andre.

Da «sky blues» skulle spille «Champions League» kamp mot Bayern München 27. september i Tyskland, klarte Tevez å nekte når manager Roberto Mancini ønsket å sette han innpå i 2. omgang.

En spiller som i mange aviser blir beskyldt for å ødelegg fotballens ry og framtid. En oppblåst blære som oppfører seg som et lite spedbarn.

Mannen fra Argentina blir kalt et råtnet eple som setter fotballspillere i hele verden i et dårlig lys. Det må vel finnes et lite håp for en spiller som er profesjonell, er under kontrakt, spiller landslagsfotball, og skal være på topp i sin karriere ved fylte 27 år. Neida!

Han nekter altså å spille!

Det siste som rapporteres fra Manchester er at Tevez har skjønt at han har «bæsja på leggen», og lagt seg lang flat. Det hjelper trolig lite. I følge hans agent, ville argentineren spille, men det var så mye fram og tilbake, og det ble en beklagelig misforståelse, heter det fra den svært lite seriøse kilden.

– Fire åringer sier kanskje sånn når de får beskjed om å spise opp maten sin, og svarer med «Nei», jeg nekter». En voksen mann som tjener mange hundre millioner kroner i året, kan bare ikke gjøre det, når det er hans yrke. Han har en kontrakt, og den sier at han spiller fotball når sjefen forlanger det. Punktum.

Han har også vært i hardt vær tidligere i sin korte City karriere. Han kom for sent tilbake til England for å være med på «pre season» i sommer, og ble med det straffet med å bli fratatt kapteinsbindet.

 

Foto: op.no

Carlos Tevez har gjort sitt siste sprell for Manchester City.

Velrenommerte New York Times skriver i dag at det er ingenting som kan forsvare en slik oppførsel. Man kan ikke oppføre seg som en overbetalt drittunge og ikke følge kontrakten han er bundet av, det er å gå langt over streken og har aldri skjedd i moderne fotball, noe sted.

Han har en ukelønn på £ 200.000 Han skulle vært fengslet, etter min mening.

Her er verden i ferd med å se de verste hungersnød-scener over alt i nyhetene. Så får man høre om Carlos Tevez, som tjener mer enn de aller fleste, han vil ikke spille fotball for klubben sin.

Jeg blir uvell, og håper det finnes nok moral i klubbene verden over og at han aldri får tatt på seg en drakt igjen.

 

Manager Mancini sa rett ut etter kampen at Tevez er ferdig, man kan ikke være under kontrakt for noen lag, og nekte å spille fotball. Det hadde aldri skjedde i Bayern München eller Manchester United.

Tevez og hans agent kom med en offentlig unnskyldning om at det var forvirring på benken, og at han ikke forstod at han skulle inn…

Jeg gjentar, £ 200.000 i uka!!

Det går til et viss punkt da en spiller krever for mye og blir uspiselig for både fans, klubbledelse og nøytrale TVseere. Det hjelper ikke at han er litt over gjennomsnittet god heller, man har et ansvar å følge når man er under kontrakt.

For en taper! Tevez er en skam for fotballen.

Hva mener du? Er Tevez i sin fulle rett til å nekte å spille, eller burde han gått ut og spilt?

 

Vargas

 

Kilde

 

NYT.com

 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/italien/article14286064.ab#abArticleComments

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Møtet- spennende mennesker i møte med en blogger

  Innen rimelig tid vil du som leser av denne bloggen få innblikk i spennende menneskers liv, gjøren og laden....

iPhone5- nå kommer den!

    En av verdens mest leste blogg/nettsted, Huffingtonpost skriver at det er satt en dato for at Apple skal slippe den...

Lukk