Som de aller fleste «Beliebers» vet, kommer Justin til Norge i april.

– Det som er nytt er veldig hyggelig for alle som liker unge vakre Jepsen og den meget populære låta  «Call Me Maybe» skal være «forsanger» for Justin på alle hans tre konserter i Norge.

Justin Bieber må få æren for at dette er har blitt en mega-hit. Han la ut låta på sin Twitter-profil som teller mer enn 30 millioner følgere. Den gang kanskje 22, men nok til at låta har slått til for fullt. Den kan altså få oppleve live med Carly Rae i Telenor Arena.

Enda mer valuta for pengene på de meget populære billettene som forsvant på under en time hver gang de ble lagt ut for salg på de tre konsertene i Norge i april.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic[/youtube]

– Justin Bieber har allerede i en alder av 18 festet grepet som en av verdens mest selgende og største artister uansett sjanger. Han fyller alle konserter på rekordtid uansett på kloden han underholder.

– Alt tyder på at du får en opplevelse du aldri vil glemme om du har fått tak i billetter til Justin Bieber. Vargas12.com var en få bloggere i Norge som klarte å skaffe to billetter som ble gitt bort til to meget heldige «Beliebers» i en konkurranse som gikk i sommer.

I følge arrangøren Atomic Soul, er det fortsatt behov for foreldre som kan være kontaktpersoner i bussene til og fra Telenor Arene på konsertdatoene. For de som er interessert eller har spørsmål rundt dette kan sende en mail til:  frivillig@atomicsoul.no

Sitter du som en ekte Belieber og er deprimert og lei deg for at du ikke har billett? Det er fortsatt et lite håp!

Om du går inn på Rimi.no eller ICA.no og fyller ut skjema du finner der innen 24. desember er du med i trekningen om Justin Bieber konsert-billetter. Eller du kan kjøpe boka ”Justin Bieber – Alt du må vite”. Hver bok har et unikt nummer som også er med i trekningen av de flotte Bieber-premiene.

– Ifølge de som allerede har opplevd konsert med Justin på hans verdensturné, så er det et forrykende show med overraskende elementer som krever sin mann. Kanskje ikke så rart Justin selv har spydd på scenen ved fler anledninger.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K-DPwaGX24w[/youtube]

Gjør deg selv en tjeneste, gå inn på nettsidene til Ica.no eller Rimi.no og fyll ut skjema. Jeg har blitt hvisket i øre at det faktisk er ”Meet and greet” billetter å vinne der også…

2012 er på sitt aller siste. På dette året har Justin Bieber som den første artist i verden tjent en milliard kroner før fylte 19 år. Justin har så vidt begynt sin karriere.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petter Northug og Marit Bjørgen er favoritter til å vinne Tour de Ski

Med en enorm service-buss med eget massasjerom og flest fans av alle i ski sirkuset, skal Petter endelige gå til...

Mario Balotelli- klovn eller artist?

Manchester Citys unge italienske spiss ser ikke lenger ut til å være villig til å prøve å spille fotball som...

Lukk