[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rMq3nT09dZM[/youtube]

 

Det var lite å si på romantikken rundt dette eventyrlige bryllupet. Bruden kom  i en fantastisk kjole fra Sarah Burton for Alexander McQueen- Og brudgommen i militær paradeuniform.

Også Brudens søster Philippa Middleton, som er hennes fulle navn, hadde fått en kjole spesialdesignet fra Sarah Burton ved Alexander McQueen. Kjolen, som er en elfenbenshvit sateng-crepe med korte armer og en aldri så liten utringning, var nesten for fin.

Philippa Middleton okmagazine.com


Kate valgte det britiske motehuset for sitt vakre og elegante håndverk, tradisjon innen søm og Haute Couture.

Middleton ønsket at kjolen skulle ha en kombinasjon av det tradisjonsrike og det moderne med det artistiske utrykket som kjennetegner Alexander McQueens design. Kate samarbeidet tett med hoveddesigner Sarah Burton om kjolens utforming og design, og kjolen er et godt eksempel på tradisjonelt britiske håndverk. Kjolen hyller de tradisjonsrike sømteknikkene ved enkel form og ofte romantisk dekorasjon.

Det var et et tydelig forelsket par som kysset hverandre to ganger-

Prins William og Kate, eller hertugen og hertuginnen av Cambridge som er parets nye titler, har gitt hverandre sitt ja med to milliarder mennesker som tilskuere. Kysset, som hele verden har ventet på, kom først da de nygifte inntok slottsbalkongen på Buckingham Palace for å hilse folket.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YtXjENUpq68[/youtube]

 

– Det britiske kongehuset og Storbritannia har fått et enormt løft dette året  med forberedelser og gjennomføring av århundrets bryllup. Bare i turistinntekter vil London alene tjene mange millioner pund alene på dette eventyr bryllupet, og det britiske folket trykker brudeparet til sitt bryst med å lage en enorm folkefest for det nygifte paret.

– Mange hadde nok håpet å få se prinsen kysse bruden på kirketrappen etter vielsen, men det gjorde han ikke. De nygifte nøyet seg med å holde hender på høytidelig vis. Heller ikke underveis i bryllupskortesjen med hestevogner falt de to for fristelsen til å kysse hverandre – selv om de ble heiet fram av en jublende folkemengde under hyllestrunden.

De nygifte så strålende lykkelige og forelsket ut på vei til Buckingham Palace etter vielsen i Westminster Abbey. Smilende hvisket de hverandre ord i øret som ingen andre kunne høre.

 


 

Kate og hennes far på vei til kirken Westminster Abbey Foto: mirror.co.uk

 

Fly fra det britiske forsvaret fløy i formasjon over byen, før kongefamilien dro inn til den private mottakelsen. Alt har gått etter den nøye planlagte tidsskjema.

Den offisielle delen av bryllupsfesten er nå over, og resten av festen er privat.

Men ute i gatene vil festen fortsette utover ettermiddagen og kvelden.

Like etter kl 12 fredag ga Prins William og Kate Middleton hverandre sitt ja, og Kate har fått ringen på fingeren i Westminster Abbey. Etter at de formelt hadde avgitt sine løfter, lente prins William seg frem til Kate og hvisket «du er vakker», skriver The Guardian.

Her er Kates kjole

Verdens vakreste Catherine Foto: Dagbladet.no

 


Vargas

 

 

Kilde

http://www.vg.no/rampelys/prinsebryllupet/artikkel.php?artid=10092930

http://www.expressen.se/nyheter/1.2419474/kates-klanning-hyllas

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/brittiskt-brudpar-nu-kungliga-makar_6125297.svd


 

http://minmote.no/index.php/2011/04/alt-om-bruden/

http://www.aftenposten.no/nyheter/kongelige/article4106899.ece

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kate Middleton- Allerede et mote ikon

  - Og hun er snart verdens mest fotograferte kvinne. Hun må passe på hvert eneste ord som blir sagt...

Festivaler i Norge 2011

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nJTNZ7dMvsQ[/youtube] - Er du fortsatt litt usikker på hva du skal bedrive tiden med i sommer så kan du...

Lukk