Tysk-nigerianeren Jessica Balogun (23) kan gi Norges bokse-dronning en real fight. Dette er en  kamp Cecilia må vinne for å få den etterlengtede storkampen mot  franske Anne Sophie Mathis, bokseren som slo ut Holly Holm.

Cecilia er helt frisk etter å ha operert bort mandlene.

«The first lady» som Brækhus blir kalt i kvinneboksing miljøet må snart møte de aller beste, for bevise at hun er den verdige samlede mester i alle fire forbund. I så måte er Jessica Balogun bare en parantes, men en kamp som må vinnes.

Cecilia innehar WBC-, WBA- og WBO-beltene, og mangler ett. Det fjerde er det Noni Tenge fra Sør-Afrika. Hun har IBF-beltet.

Taper Sandviken- bokseren mot Balogun, hvilket er lite trolig- så vil veien til å bli nr 1 i verden i alle forbund bli langt vanskeligere.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I-PIJaf8F4U[/youtube]

– Det er ventet at kulturdepartementet, som tidligere har innstilt seg etter råd fra idrettsforbundet angående legalisering av profesjonell boksing , nå vil snu og sette i gang en høring.

– Dette betyr at profesjonell boksing, som har vært forbudt i Norge siden 1981, nå er et viktig skritt nærmere legalisering. Som igjen betyr at Brækhus og andre profesjonelle norske boksere kan tjene penger på jobben sin i eget hjemland.

På tide vil de fleste si.

– Et møte med Holm er uunngåelig for Brækhus om hun skal bli verdens ubestridte verdensmester. Til det er Holly Holm en for god bokser, med et for godt navn til å bli oversett. Allikevel er det kamper mot de antatt beste i verden Cecilia nå må konsentrere seg om i framtiden.

Holly Holm og Cecilia Brækhus Foto: Foto: Getty / Scanpix

– Vinner den flotte norske bokseren denne meget viktige kampen, tror hennes promotor Nisse Sauerland at neste kamp blir mot knallsterke franske Anne Sophie Mathis, som banket nevnte Holms.

Den kampen vil gå i løpet av høsten hvis alt går Cecilias vei, og det gjør det jo veldig ofte.

Kampen mot Jessica Balogun, som er rangert som nr 6 i verden,  kan du se på TV4 2. Juni kl 21:30.  Den 20. proffkampen for Cecilia Brækhus. Kampen går i danske Herning.

– Konsentrasjon og seiersvilje samt et inderlig ønske om å avslutte denne kampen raskest mulig, bør være de viktigste prioriteringen til Norges tøffeste kvinne i denne kampen mot Balogun.

Go Cecilia!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex-hjelpemidler for han og henne- hva med en Fleshlight?

Alle produkter du trenger til et perfekt sexliv får du hos Erotikknett. Du tror kanskje at du er alene om å...

Reiseradioen- Norges deiligste radioprogram

Vi nordmenn er nesten avhengig av å holde tradisjonene våre i hevd. En av de viktigste i løpet av sommeren er...

Lukk