Cecilia Brækhus (33) har alle fire VM-beltene i Weltervekt, og blir nå utfordret av de nest beste kvinnelige bokserne, bortsett fra Holly Holm, som Cecilia selv aller helst ønsker å møte. I stedet blir det tyske Jennifer Retzke som får muligheten til å bli verdensmester.

De fire beltene er inndelt i de fire Internasjonale organisasjonene som følger: Boxing Federation (IBF), i World Boxing Association (WBA), i World Boxing Council (WBC) og i World Boxing Organization (WBO). Taper Cecilia kampen mot den 30 år gamle tyske jenta, taper hun også samtlige belter.

Men å vinne over «The Frist Lady», det er som kjent lettere sagt enn gjort. Så langt har bergenseren bokset 26 proff-kamper i sin fantastiske karriere, hun har vunnet hver gang. Fram til nå. De som mener å ha greie på boksing, mener at hun slår Retzke lett også.

banner

Det er bare en kamp Cecilia går og venter på, det er en VM kamp mot Holy Holms, de andre kampene ser «The Frist Lady» på som oppvarming til denne. Dessverre frykter den amerikanske jenta Cecilia og en kamp de to i mellom er ikke veldig sannsynlig.

Eneste mulighet er at Holms får lurt Cecilia til USA, da vil Holy Holms ha en sjanse pga hjemmebane og få dommere som lar seg påvirke av nettopp det. Holms er den eneste jenta i verden som har sagt at hun kan slå Brækhus, men hun gjør samtidig også alt hun kan for å «slippe unna».

Kampen mellom Cecilia Brækhus og Jennifer Retzke går i København, enda statsminister Erna Solberg (H), også hun fra Bergen, nesten har lovet det norske folk, at verdens beste bokser skulle få lov til å utføre sitt yrke på norsk jord. Så langt har også disse lovnadene fra regjeringen ikke holdt mål dessverre.

Kampen går dessverre ikke på noen TV-kanal uten at du må betale for det på forhånd.

Cecilias viktigste kamp der hun har alt å tape, er også den viktigste. Allikevel er sjansen stor for at hun vinner. I så fall forblir Brækhus uslåelig gjennom 2014 og står med uvirkelige 27 seire av 27 mulige. Den fantastiske idrettsutøveren burde selvsagt ha fått oppleve å bokse sine kamper i Norge. Det er faktisk en skam at hun må reise til Danmark får å vinne sine kamper.

Apropos skam, Erna Solberg, du burde skamme deg også!

Cecilia, just do it!

 

Foto: Sauerlandpromotion.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Brann – Norling bør bli!

Når et lag kollapser på den måten Brann har gjort denne sesongen, så er det noe trener sier og gjør...

Black Friday- Ikke la deg lure!

Om du finner et tilbud som er for godt til å være sant, så er de ofte nettopp det. Konkurransen...

Lukk