45 år gamle Mia St. John fra USA møter den norske verdensmesteren Cecilia Brækhus til kamp i Arena Nord i Fredrikshavn i Danmark lørdag 13. april. 

Den tidligere playboymodellen har det treffende navnet «The Knock out». Mia St. John er muligens en aldrende bokser, men hun har belter og har vært verdensmester, det betyr selvsagt at hun ikke er noen kasteball i ringen.

Den norske verdensmesteren er dog 14 år yngre og bør være betydelig kjappere enn Mia St. John.

I kampen mot amerikaneren setter hun alle sine tre belter i weltervekt (WBA, WBC og WBO) på spill. Hun kommer ikke til å holde noe tilbake mot den tidligere verdensmesteren fra USA.

Bergenseren vet at det er en sjanse å ta, å legge alle beltene tilgjengelig i en kamp på denne måten, men Brækhus er sikker i sin sak, amerikaneren kommer ikke til å skjønne hva som treffer henne.

«The First Lady» som er Cecilia Brækhus sitt tittel navn i boksesporten har ingen planer om å skåne noen. Her blir det fullt trøkk fra første sekund. Mye kan tyde på at verdensmesteren vil bruke minst mulig tid på å banke Mia St. John. Det kommer større utfordringer senere i år For Cecilia.

Mia. St. John startet å bokse allerede i 1997, hun har gått 61 kamper, og vunnet 47. 18 av de på knockout. Poenget er at damen har vært god. Cecilia er god. Det er en vesentlig forskjell. Nå kan «The Knok out» få smake sin egen medisin.

Proffboksing er som kjent fortsatt ulovlig i Norge, forstå det den som kan. Det er ulovlig i Norge og Nord Korea, der alt annet også er ulovlig. Nå må norske politikere våkne fra dvale.

Idrettsminister Hadia Tajik (AP) kan med et par pennestrøk gjøre det eneste riktige, å gjøre det mulig for «The First Lady» å bokse sine kamper i Norge på f.eks Brann Stadion. Kulturministeren sitter med et ess i ermet, som ville kunne gi den sittende regjering mange stemmer ved Stortingsvalget, ved å gjøre boksing tillatt i Norge.

Ingen ser at det kommer til å skje. Det er direkte skammelig og et hån mot Cecila og andre gode norske boksere.

Heia Brækhus!

Du som ikke tar turen til Fredrikshavn denne lørdagen kan se kampen i sin helhet på Viasat 4.

Kilde TV2.no

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du kåt på en kollega eller kanskje svigermor?

Det er ikke så uvanlig som det høres ut. Det som ikke er fullt så normalt er å gjøre fantasi...

Flyr du med Ryanair? Det bør du slutte med

Flyr du med Ryanair? Det bør du slutte med. For å sette seg i et fly så er den første forutsetningen for...

Lukk