I møte med spennende mennesker har vi vært så heldig å få slå av en prat med Norges første offentlige dildotester, dama med det sexy skjeve smilet, hun som blir spurt når det er noe journalister og andre nysgjerrige vil vite om sex og sex-relaterte produkter, Cecilie Kjensli. 

CecilieKjensli.no

En kvinne som skriver sin egen blogg, og driver sin egen nettbutikk og sees på som en ekspert innen alt som har med tema sex å gjøre. På vargas12.com tar vi sjansen på å gå litt lengre enn der de aller fleste andre ikke tør, vi spurte Cecilie Kjensli om tabubelagte tema som mange  kanskje lurer på, men som de ikke vet hvor de skal få svar.

Slik gikk praten.

Sex-leketøy for menn selger mer eenn noen gang (jeg har lest noe tall om det, men finner ikke referansen i farten, (avkrefte om det ikke stemmer.) Begynner endelig også norske menn å tørre å kjenne etter hva som er godt mht å tørre å bruke anal-nytelse?

Sexleketøy-revolusjonen for damer, og da tenker jeg på utviklingen de siste årene når det gjelder  funksjon og design har påvirket leketøytrenden for menn, og det er veldig kult. Nå kan man i likhet med oss damer kjøpe utstyr som ikke lenger gir oss flau smak i munnen. En god gammeldags sjømannsbrud har jo sin funksjon, men mange foretrekker at designet utvendig ikke ser så ‘tacky’ ut så lenge innholdet suger som en dame eller gir følelsen av å ligge med en heit blondine.

Penisringer er og i vinden, med eller uten ekstra press mot skrukken, og det virker som at mange menn er mer åpne for en ‘plug’ i baken, men dette er kanskje noe de ikke snakker så høyt om.
Du husker kanskje siste episode av «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen? Der var jo analsex episodens tema. Jeg er sikker på at mange lot seg friste etter å ha sett denne ganske grensesprengende episoden.

Som tidligere Cupido-redaktør og Sexleketøy tester, har du sikkert hørt og sett det meste. Hva kjennetegner norske menn når det kommer til sex? Og hvordan er ditt syn på norske menn mht sex?

Oi. Dette var et åpent spørsmål. Kort fortalt så har jeg inntrykk av at norske menn er mer åpne enn man tror, så det er best å ikke legge bånd på seg. Det gjelder å skrape dem litt i lakken, pleier en venninne av meg å si hvis de er litt tamme. Det er ikke så vanskelig å få fram mannfolket i dem hvis du inspirerer i stedet for å klage.

Kan man ha et vellykket sex-liv uten leker, og med samme partner gjennom hele livet?

Klart man kan ha et vellykka sexliv uten sexleketøy. Men jeg foretrekker med. Ikke alltid, men som regel. Sexleketøy er en naturlig del av mitt og kjærestens liv, alene eller i sammen, så jeg tenker ikke på det en gang. Undersøkelser viser at damer i parforhold hvor det tillates sexleketøy er de mest fornøyde, og det er ikke så rart. Alltid kulest å være der takhøyden er stor.

Swingers-klubber er et tabubelagt tema i Norge, allikevel viser mange forskjellige dating-nettsider at det florerer av par som ønsker å møte andre par for sex og nytelse, er ditt inntrykk at «alle gjør det, men få snakker om det»?

Jeg tror veldig mange leker med tanken om Swingers, at det kan være digg og spennende. problemet er ofte ‘å finne hverandre’, for det virker så rart å skulle møte fremmede for det. Du må nok gå noen runder med tanken, og så bare prøve det ut.

Ikke ha alt for store forventninger, for da får du heller opptur i stedet for å bli skuffa. Nå som vi lever i en «virtuell verden», er det mye lettere å finne hverandre. Og et lite tips kan være å starte på en klubb i utlandet.

Er det fortsatt fremmed for mange kvinner å ejakulere ved samleie? Eller forstår de fleste at de ikke tisser på seg?

Dette har jeg ikke noe tall på, men jeg tror neppe jenter som ‘spruter’ tenker at de tisser på seg, for de kjenner forskjellen.

Sex er heldigvis kommet for å bli, du kan berike ditt sexliv for deg og din partner ved å være ærlig på hva som er fint for deg og hva som ikke treffer. Er du singel eller i et forhold, sex er en del av hverdagen for folk flest. Du kan gjøre det til en fest hver eneste gang om du planlegger, bruker tid og setter andre foran deg selv.

Om du velger å leve livet sammen med kun en og samme partner, eller heller velger å ha sex med flere; er i grunn helt opp til deg, vi gir deg bare muligheten til å se på de alternativer som finnes. Du fortjener et godt sexliv, med riktig verktøy er ingenting umulig, det tar bare litt lengre tid.

Takk til Cecilie Kjensli!

 

Vargas
Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Senk risikoen så lever du lengre …

Senk risikoen så lever du lengre. Tar du store sjanser en sjelden gang, så er sjansen liten for at noe...

VM i fotball- verdens øyne går mot BRASIL!

Endelig kan fotballfesten begynne! En måned med magi, en måned med topp underholdning, en måned med samba, en måned med...

Lukk