Kvartfinale trekningen er gjort, og det måtte bare bli mange godbiter når man visste hvilke 8 som skulle sloss om avansement i verdens viktigste klubbturnering. Manchester United møter fjorårsvinner Bayern München.

Her er kampene som allerede mange fotballglade gleder seg til.

  • Real Madrid- Dortmund
  • PSG- Chelsea
  • Barcelona- Atletico Madrid
  • Manchester United- Bayern München

kampene spilles over to kamper, det første oppgjøret 1. og 2. april, retur oppgjøret uken etter 8. og 9. april. Finalen i Champions League spilles som mange vet i Portugals hovedstad Lisboa 21. mai.

Mange tror kanskje resultatene i noen av disse kampene allerede er gitt på forhånd. Da er det smart å huske på at de fleste av de lagene som har kommet så langt har tapt langt færre kamper enn de har vunnet, de er i kvartfinalen av en grunn.

Selvsagt er det favoritter blant disse åtte lagene, men det er all grunn til å tro at flere av disse kampene kan få overraskende sluttresultater over to kamper. Slik er det neste alltid, om det er i serien, i cup eller i den største turneringen av dem alle, Champions League. Det er nettopp derfor mange elsker verdens største idrett, fordi den er så forutsigbar.

De 8 beste lagene i Europa for øyeblikket skal kjempe om enorme pengesummer, heder, prestisje og posisjoner. Fans over hele Europa elsker disse kampene og jo nærmere det nærmer seg en finale jo større blir interessen. Finalen i Champions League blir sett av nær 200. millioner mennesker verden over.

Fjorårets finale ble sett av 167 millioner mennesker, Super Bowl som er det mest sette TV- program i USA ble sett av kun 208. millioner til sammenligning.

Champions League handler altså ikke bare om fotball, men også om markedsverdier, rangeringer, følelser, jakten på suksess og selvsagt mye penger. En hel fotballverden følger disse kampene lenge før et spark er gjort. Tyske, spanske og britiske aviser er allerede full av Champions-League-stoff.

Ønsker å du å se en eller flere av disse kampene så kan du kjøpe billetter på UEFA.com.

Du har helt sikkert funnet din favoritt som du vil heie fram til seier?

 

Foto: Flickr/ MULADAR NEWS

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Selfies trend- Bilder publiseres med rangering

En ny trend har spredt seg i sosiale medier og spesielt på bilde-delingstjenesten Instagram har vagt oppsikt blant de som...

Hva har sex å si for forholdet ditt?

Når forholdet er nytt har sex mye å si, når det har fått modnet litt er det fortsatt viktig, men...

Lukk