Champions League – til TV2 og gratis!

Du som er glad i fotball, men ikke har råd til å følge alle ligaene på betal-TV kan nå glede deg til høsten. Verdens gjeveste klubbturnering, kjempestore og populære Champions League vil endelig bli gratis, takket være TV2 sitt samarbeide med MTG. (mediekonsern som eier Viasat og P4 m.m.

Dette er et unikt tilbud som TV2 har all grunn til å være stolt av å kunne tilby sine seere.

Champions League er den mest populære fotballturneringa av alle, nå vises dette tilbudet på TV2 og gratis, der du kan velge selv hvile lag du vil se!

Liverpool, Manchester United, Barcelona og Real Madrid, har alle mange tilhengere i Norge. Nå kan alle se sine favorittlag, favorittspillere og de aller beste kampene, uten å betale ett øre.

Lest? Champions League – nye regler gir mulighet for 5 lag fra samme nasjon

Mange ønsker å forbli Viasat-kunder for å ha et større tilbud, men TV2 vil sende den gjeveste kampen, hver runde det spilles kamper i verdens beste turnering.

Takk TV2.

Champions League - til TV2 og gratis!

Med sommerens finale, friskt i minne, der Real Madrid vant trofeet for tredje gang på rad, sist på bekostning av Loris Karius og Liverpool – er det altså all grunn til å glede seg til en ny sesong. Allerede 18 september sparkes turneringen i gang.

Er det et lag fra Premier League som skal vinne denne gang, eller er det kanskje styrtrike PSG, italienske Juve, eller Real Madrid for fjerde gang? Svaret får vi neste sommer.

Vi kommer tilbake med gruppene som trekkes om kort tid.

Da vet man så mye mer om hvordan Champions League-kampene skal gjøres opp, gigantene i mellom. For la det ikke være noen tvil. Denne turneringen har de største spillerne, de beste lagene og de mest fantastiske kampene på kloden.

Lest? Midtbanespilleren!

Nytt av året kan vi fortelle at det blir to forskjellig kamptidspunkt. kl 19:00 og kl. 21:00. Der det tidligere og i alle år har vært kun ett kamptidspunkt, kl 20:45. Kampdag er fortsatt tirsdag og onsdag.

Klubbene har også tilgang til én fjerde innbytter i ekstraomgangene, når klubbene har nådd sluttspillet til våren.

Spania, Tyskland, Italia og England er allerede sikret fire lag hver. Frankrike og Russland får med to lag, mens Portugal, Ukraina, Tyrkia og Belgia får med ett lag hver. Vinneren av Champions- og Europa League er direkte kvalifisert. Resten må gjennom en kvalifisering for de seks siste plassene.

Les om den brutale sannheten om økonomien i Champions League fra VG.no.

Det skal spilles seks runder før jul. 18. september spilles den aller første, deretter to runder i oktober, to i november, og én siste runde i desember. Vi kommer tilbake med datoer og kamp-oppsett når gruppene er kjent.

TV2 garanterer at samtlige kamper i Champions League – skal sendes på gratiskanalene.

Alt du har å gjøre, er å sette deg tilbake og glede deg vilt til en høst med gratis underholdning, takket være TV2. Har du spørsmål, kan du bruke kommentarfeltet.

Finalen i Champions League, spilles på Atlético Madrids hjemmebane, Estadio Metropolitano i Madrid, 1. juni 2018.

Kilde: TV2

Vargas

Tags: Champions League, Estadio Metropolitano, gratis, Madrid, sluttspillet, tidspunkt, TV2

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
The FML-Show når nye høyder!

The FML-Show når nye høyder! Norges mest spennende nye YouTubere, Marthe og Fredrik i "The FML-Show" har rundet 17.000 følgere,...

Vinner du aldri?

Vinner du aldri? Min gamle far satt med lokalavisen i fanget og studerte nøye en hel haug med tall, i...

Lukk