Et av vårens vakreste eventyr er sluttspillet i Champions League. Nok engang gav sluttspillet noen deilige godbiter for alle oss som elsker den aller beste fotballen.

Chelsea møter PSG, nok engang, og Arsenal må møte Messi og Co over to kamper.

Like sikkert som at solen står stadig høyere på himmelen, like sikkert spilles viktige fotballkamper i Europa. Den aller viktigste turneringen for klubblag, uansett på kloden arrangeres av UEFA. Det er nemlig i Champions League de aller største summene ligger.

Barcelona warm up 1

Ronnie Macdonald via Compfight

Champions_League_pokal

Her er trekningen for de siste 16 lagene denne sesongen, kampene stater opp i medio februar:

  • PSG – Chelsea
  • Benfica – Zenit
  • Gent – Wolfsburg
  • Roma – Real Madrid
  • Arsenal – Barcelona
  • Juventus – Bayern München
  • PSV Eindhoven – Atlético Madrid
  • Dynamo Kiev – Manchester City

Finalen spilles som kjent på vakre San Siro Stadion i Milano, 28. mai 2016.

Men før man kommer dit må man spille kvartfinale og semifinale. Trekningen for disse meget viktige oppgjørene finner sted henholdsvis 18. mars og 15. april. Kvartfinalene spilles 5. og 6. april og 12. og 13. april, semifinalene spilles 26. og 27. april og 3. og 4. mai.

Her ble det mange datoer.

Du gjør det selvsagt lettere for deg selv å bare klikke innom vargas12.com, for daglige oppdateringer, så slipper du å gå glipp av det viktigste i livet. Glede og nytelse medmennesker i mellom, der er vi aller best. Også hva god underholdning angår.

Ønsker du f.eks billetter til finalen i Champions League? Bestill her. 

Nok engang må Bayern München og Barcelona finne seg i å være favoritter til å vinne verdens viktigste fotballturnering for klubblag. Real Madrid har mange gode fotballspillere, men har ikke hatt den samme flyten som tidligere sesonger. Da har vi heller mer tro på Atlético Madrid som en outsider. Hva med de engelske lagene?

Arsenal får det knalltøft mot Barcelona. Chelsea er en skygge av seg selv i den engelske ligaen, men med Mourinho på benken kan alt skje. Bli derfor ikke overrasket om PSG og Zlatan får trøbbel, og taper mot sin tidligere sjef. Manchester City kan ta en snarvei med å lett banke Kiev over to kamper.

Andre outsidere? Nei. Ikke slik vi kan se kampoppsettet. Enda Juventus imponerte stort forrige sesong, kommer de ikke videre med de tyske mesterne på motsatt banehalvdel.

Benfica, Zenit, PSV, Gent og Wolfsburg og Roma er alle gode lag. Det er nettopp derfor de er blant de siste 16, men det er her de aller beste stikker fra. Ser man på Premier League dennes sesongen, så er det flere lag som overrasker med positivt fortegn.

Vi klarer ikke med beste mening å se at andre enn Barcelona som vinner dennes sesongen, hvor de kanskje møter Atlético Madrid i finalen?

 

Vargas

Tags: Arsenal, Atlético Madrid, Barcelona, Bayern München, Champions League, Chelsea, finale, Juventus, Milano, San Siro

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julegavene dere ikke åpner sammen med andre…

Hun vil elske deg for alltid, og du vil få en så høy stjerne at forholdet er sikret i all...

Justin Bieber til Norge – IKKE bestill billetter!

Superstjernen Justin Bieber jakter et nytt Norges besøk. UPS, hva lærte du sist? Ingenting? kommer han tilbake for å si...

Lukk