Real Madrid- Bayern München i den andre. Her er det bare å feste setebeltet, jekke pilsen og sette seg godt til rette. Bedre blir det ikke, uansett hvilke utfall det ble. Verdens beste lag for øyeblikket skal gjøre opp om det gjeveste trofeet. 

Champions League er verdens største klubbturnering. En turnering for lag som har vunnet sin turnering eller som har kommet seg gjennom nåløyet med en topp-plassering i sin hjemlige liga. En turnering som alle fotballidioter elsker å følge. Real Madrid Bayern München spilles 22. april og Atlético Madrid mot Chelsea dagen etter den 23. april.  Returoppgjørene henholdsvis 29. og 30. april.

Sett opp datoene allerede nå, dette er kamper man må få med seg.

Bayern München må finne seg i å være favoritter sett i lys av at de vant i fjor og er med helt til slutt i år også. I tillegg er tyskerne bunnsolide i Bundesliga.

Chelsea og José Mourinho vet å sette seg selv i fokus på godt og vondt, «The Special One» er nok lykkelig over å slippe sine gamle elever fra Real Madrid. Når det er sagt så er kampen mot råsterke Atlético vanskelig nok for Chelsea.

Real Madrid ligger som nr to på tabellen i La Liga, et poeng bak Atlético Madrid. Det kan være duket for to fantastiske kamper mellom Real og Bayer, kanskje de to største klubbene gjennom alle tider. Vårt tips til finalen i år blir hel-spansk. Real Madrid mot Altético Madrid.

Fjorårets finale ble sett av 167 millioner mennesker, Super Bowl som er det mest sette TV- program i USA ble sett av kun 208. millioner til sammenligning.

Finalen i Champions League går i Portugals  hovedstad Lisboa 21. mai. Vil du ha billetter til den magiske finalen se mer på UEFA.com.

Foto: Flickr/ cristianoronaldofan.net

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rik? Hvor mye er du villig til å satse for å vinne?

Mange nordmenn går rundt å drømmer om den store gevinsten. Lotto, Viking Lotto eller Super Jackpot. Det finnes en rekke...

Påskeferie med uendelige muligheter!

Penger er viktig spesielt når man har fri, været er også helt avgjørende om man er i fjellet. Påsken er...

Lukk