Chelsea-eier flytter til Israel! Kontroversene rundt de mediesky oljemagnaten er mange. Chelseas omstridt eier, Roman Abramovich, som selv er jøde, får ikke fornyet sitt Visum, med det første i Storbritannia.

Derfor flytter han nå base fra London, til Tel Aviv.

Russeren, israeleren eller hva han nær ønsker å kalle seg, har sparket 14 manager, derav Mourinho to ganger, siden han tok over London-klubben.

Denne uka tok milliardæren, Israelsk statsborgerskap, og vil derfor kunne styre sine forretninger fra den Israelske hovedstaden.

Chelsea har hatt en turbulent sesong, uten noen trofeer etter å ha blitt seriemester sesongen før. Det er ventet at den italienske manageren, Antonio Conte gir seg nå, og at Maurizzio Sarri tar over.

Chelsea-eier flytter til Israel!

Roman Abramovich, skyr ingen midler, kjøper seg til suksess med Chelsea ved å sparke og ansette nye managere, når det passer seg. Foto: The Independent

Russeren, Abramovich kjøpte Chelsea i 2003, og har vært fram til nå, en av Englands rikeste forretningsmenn. Oljemagnaten benyttet seg av at Israel gir alle jøder som ønsker det, oppholdstillatelse i landet.

Ifølge Reuters, kan man reise til England og Storbritannia uten Visum, men for å kunne jobbe der, må man altså ha dette viktige dokumentet. Hva Abramovich vil gjøre, om han får sitt Visum tilbake fra britiske myndigheter, er foreløpig uklart.

For å kunne drifte en storklubb i Premier League, må man åpenbart ha dyktige folk rundt seg til enhver tid. Men sjefen, som sitter på pengene og ønsker å ha hundre present kontroll over klubben – bør man også være mer eller mindre til stede. Så ofte som mulig.

Fotballklubb-eieren har ofte vært på besøk i Israel, og skal ifølge nyhetsbyrået ha kjøpt et gammelt hotell, som skal virke som hans residens, når han bor i landet, nær Middelhavskysten.

Vargas12.com kommer til å følge overgangsvinduet for Premier League-klubbene denne sommeren. Følg oss gjerne på Facebook, for hyppige oppdateringer.

Kilde: Reuters

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Perfekt, eller fet og utilpass?

Perfekt, eller fet og utilpass? Sommerkroppen er for mange det ultimate målet for sommeren, mange begynner å tenke på hvordan...

Karius walks alone fra Liverpool?

Karius walks alone fra Liverpool? Det som skulle være Liverpools kveld, ble et mareritt for alle som sympatiserer med Klopps...

Lukk