Diego Costa har bestått legesjekk hos Chelsea. Spanjolen har vært linket til London-klubben i lang tid, nå er det bare detaljer igjen før Atlético Madrid spissen er klar for José Mourinhos blå horde. 

Mange eksperter er ikke overbevisst om at 25 åringen vil passe i England, men er man god i la Liga er man også god i Premier League, til tross for at det er en helt annen type fotball på ball-øya enn i den spanske ligaen.

Mannen som har landskamper for både Brasil og Spania, skal vise sine ferdigheter for Spania i Brasil-VM. Costa var en av de beste spillerne gjennom hele sesongen og ble kronet med seriegull for sitt Atlético Madrid, det første siden 1996.

Diego Costa er ventet å koste ca £32 millioner, mer enn en kvart milliard kroner, det er han i tillegg sikkert også verdt. Spesielt om Chelsea tar noen titler i årene som kommer med Costa som mål-jeger.

Spanjolen scoret imponerende 27 mål i en av verdens beste liager, bare ett bak Argentina og Barcelonas Messi og to bak toppscorer Cristiano Ronaldo, som spiller for Portugal i VM og Real Madrid til daglig.

– Diego Costa er allerede god kompis med Fernando Torres fra det spanske landslaget, men se ikke bort i fra at det er den tidligere Liverpool-spissen som nå forlater Stamford Bridge til fordel for nettopp Diego Costa. De to blir et spennende spisspar for Spania, som også mestscorende landslagsspiller med seg i troppen, David Villa.

Her er alle de som skal spille for Spania i VM, når det tross alt er Brasil-VM, før den engelske fotballen ruller igjen i august.

Keepere: Iker Casillas (Real Madrid), David De Gea (Manchester United), Pepe Reina (Napoli).

Forsvarsspillere: Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Raul Albiol (Napoli), Juanfran (Atletico Madrid), Jordi Alba (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Daniel Carvajal (Real Madrid), Alberto Moreno (Sevilla).

Midtbanespillere: Xavi (Barcelona), Javi Martinez (Bayern München), Xabi Alonso (Real Madrid), Andres Iniesta (Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Cesc Fabregas (Barcelona), Thiago Alcantara (Bayern München), Juan Mata (Manchester United), David Silva (Manchester City), Pedro (Barcelona), Jesus Navas (Manchester City).

Diego Costa (Atletico Madrid), David Villa (Atletico Madrid), Fernando Torres (Chelsea).

Chelsea kommer til å gjøre endel endringer i troppen til neste sesong. Ut er allerede Frank Lampard og David Luiz og  og på vei bort er både Demba Ba, Lukaku og Eto’o. På vei inn er det også velkjente navn. Cesc Fabregas, Ezequiel Lavezzi, Koke and Filipe Luis er spillere som Mourinho har på blokka. 

Kilde: TheTelegraph.co.uk

Foto: Flickr/BrandsGym

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fotball VM 2014- Derfor kan Italia bli farlig

Mannen med det lange håret, mannen med skjegget med ofte nummer 21 på ryggen, italieneren med oversikten, teknikken og ballbehandlingen...

Bademote for Plus Size kvinner- Jenny Skavlan Go Home!

Bademote for Plus Size kvinner- Jenny Skavlan Go Home! Bademote for Plus Size kvinner- Jenny Skavlan Go Home! Et av...

Lukk