Den ikke fullt så «special one» og en av verdens beste spisser er på vei til London for å signere en lukrativ avtale med russiske Roman Abramovitsj og hans Chelsea. Falcao alene koster 60 millioner Euro.

Det er anerkjente tyske Bild som skriver dette på sine sportssider, de har som kjent gode kilder for sine fotballoverganger i Europa. Real Madrid og José Mourinho fikk en leksjon av et tysk maskineri og en magisk Lewandowski, da Borussia Dortmund knuste spanjolene i Champions Leagues første semifinale nylig.

Det er omkamp i Spania, men 4-1 er et vanskelig resultat å hente inn, det lukter hel-tysk finale lang vei.

165123994-1814668

Falcao til Premier League? Foto: Getty/ Mirror.co.uk

– Hvilket betyr at José Mourinho vil få en mindre hyggelig avgang som Real Madrid trener. Han har sagt ved flere anledninger at han ønsker seg tilbake til Premier League, og at han har et stort hjerte for Chelsea. Det er grunn til å tro at han også har fått den summen russiske rubler han selv ønsket av den søkkrike eieren. £12 millioner pr år ifølge britiske «The Mirror».

Portugiseren fikk sparken etter 1-1 mot Rosenborg i en Champions League kamp i London i 2007.

– Et annet viktig punkt som den litt blaserte treneren med en stadig gråere manke vil ha med er Frank Lampard. Hans kontrakt går ut denne sesongen og den er ikke fornyet. Klarer Roman Abramovitsj å få på plass dette, så kan Chelsea være med å sloss om den gjeveste prisen allerede kommende sesong.

Med 49 mål på 63 kamper har Falcao allerede bevist at han er en spiss i verdensklasse, og det trenger Chelsea om de skal holde unna for Manchester-lagene som er de argeste konkurrentene.

Samtlige lag i Premier League priser seg nok lykkelig over at de slipper å møte noen tyske lag i den engelske serien. De ville ha fått stryk.

Falcao vil dog gi Premier League en ny dimensjon og vakre scoringer, det er da noe.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Overvektige Jen Davis dokumenterte andres forakt

Det å være overvektig kan være et helvete, om man er ung, gammel, kvinne eller mann. Mange mennesker ser ut...

Lyden av sommer, en sommer som er så alt for kort

Du ser fram i mot sommeren, kanskje den norske sommeren aller mest. Den korte regntunge, den som svikter deg gang...

Lukk