Selveste Pato er på vei til London for å signere for Chelsea. Avtalen skal allerede være i boks, nå gjenstår bare den medisinske testen, så kan bråkebøtte Diego Costa reise hjem til sitt kjære Atlético Madrid.

Så langt i januar-vinduet, har få lag brukt mye penger, men det er fortsatt noen dager igjen til det stenger, ofte er det helt mot slutten av hvert vindu – de aller største kjøpene og salgene gjøres.

Det har lenge gått rykter om at Alexander Rodrigues da Silva, best kjent som Alexandre Pato (26) var på vei til en europeisk storklubb. Nå kommer han altså fra sitt hjemland Brasil og klubben Corinthians til Chelsea, foreløpig på lån, med muligheter for en permanent overgang.

Pato har spilt for Sao Paolo, som han har vært på lån hos, og de italienske klubbene Milan og Inter.

DSC_0229

Stefano Delfrate via Compfight

Ellers er det verdt å nevne at nettopp Chelsea, har latt Ramires gå til den kinesiske klubben Jiangsu Suning for 25 millioner pund, noe som er rekord for den asiatiske storklubben.

Luis Suarez mener å påstå at det kun er en klubb som gjelder for ham, om han noen gang skulle returnere til Premier League, og det er Liverpool.

Andros Townsend er klar for Newcastle. Han kommer fra Tottenham for 12 millioner pund.

Liverpool har allerede fått et avslag, men er ventet å øke budet på Shaktar-spissen Alex Teixeira fra 28 til 35 millioner pund, får å få den målfarlige målscoreren.

Serieleder Leicester har økt sitt bud fra 9,75 til 10 millioner pund for Sampdoria-spissen Eder.

John Stones, Evertons unge midtstopper-juvel er fritt vilt, og landslagsspilleren for England, kan bli fristet av en langt større lønn hos f.eks Chelsea.

Vi er en smule overrasket over at et lag som virkelig sliter, og som etter egne utsagt har penger på bok, Manchester United – ikke sikter seg inn på en spiss som kan hjelpe Louis van Gaal opp av gjørma. Om det er han klubben ønsker å satse på for framtiden. Derom strides de lærde fortsatt. 

Og vi benytter anledningen til si gratulerer med dagen til José Mourinho, som er 53 år i dag.

 

Vargas

Tags: Alex Teixeira, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Pato

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United – Louis van Gaal trekker seg?

Louis van Gaal var mannen som skulle få Manchester United skuta på rett kjøl, etter David Moyes hadde kjørt den...

Har du dusjvegring?

Noen barn og unge gruer seg til gymtimen, fordi de ikke vil være naken foran sine medelever i dusjen. Noen...

Lukk