Australieren Mark Schwarzer (40) har signert for Chlesea, han kommer gratis fra Fullham. Den rutinerte keeperen har signert en et års kontrakt, og kan nok slite med å få være i start oppstillingen så alt for ofte. 

– José Mourinho skal være villig til å betale en av sin argeste konkurrenter £60 millioner for Wayne Rooney (27). Manchester United og David Moyes er desperate til å holde på landslagsspissen. Chelsea kan møte Ronneys lønnskrav på £240.000 pr uke som i en femårs avtale er verdsatt til £60 millioner.

Pengegaloppen i engelsk fotball vil i dette overgangsvinduet så alle tidligere rekorder.

Kan luringen Mourinho vinne med Chelsea for tredje gang? Foto: Flickr/ patoborrego

– Antolin Alcaraz (30) går i fra Wigan til Everton etter at den nye Toffees-manageren Roberto Martinez har valgt å hente sin tidligere forsvarsspiller fra Paraguay, han kom på free transfer. Fra før har den tidligere Wigan manageren hentet spissen Arouna Koné (29) fra? Nettopp, du gjettet riktig, Wigan. Pris, £5 millioner.

– Et helt vanlig mønster på ball-øya gjennom mange sesonger. Managere synlig gjør at de har sine favorittspillere som de henter til sin nye klubb etter å byttet beite også populært kalt, fått sparken.

Tidligere Wolverhampton manager, Ipswich-sjef Mick McCarthy ryktes å ha lyst til å hente «halve Wolves» etter at flere av hans tidligere kjøp er satt på transferlisten etter å rykket ned fra Premier League til League One på to sesonger.

Aston Villa har satt en voldsom salgssum på sin juvel, Christian Benteke (22) får ikke gå før det ligger £25 millioner på bordet. Spissen har satt seg selv på transferlisten, men om noen er villig til å betale slike summer for den raske belgieren.

Spilleren selv har ønsket et bytte til Tottenham, men det er Chelsea som har vært ivrigst i å kjøpe. Er det ikke herlig?!

– Paulinho har allerede signert for Tottenham i en av tale verd £17 millioner, han kom fra brasilianske Corinthians. Han er bare en av flere spillere som er linket til den meget ambisiøse London-klubben. Flere av de ynste stjernene fra Kroatia skal ha signert for Spurs, men de blir ikke tilgjengelig før om 6 til 12 mndr.

Sunderland har signert Jozy Altidore (23) fra nederlandske AZ Alkmaar. Spissen kostet £6 millioner.

I tiden fram til 31. august, da overgangsvinduet stenger, vil det komme noen overganger som ikke overasker, og noen overganger du ikke trodde var mulig. Pengene henger løst og det vil som kjent bli brukt mye penger.

Vi kommer med siste nytt så ofte det er verdt å nevne. Så følg med på vargas12.com du også!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mette Marit blir norsk Dronning og bør bruke norsk design

Kronprinsesse Mette Marit gjør utvilsomt en fantastisk jobb som representant for det norske kongehus og for Norge. Men det er...

Feriesentralen hjelper deg og din familie i sommer -bidra selv også!

Feriesentralen er et fantastisk tilbud til alle familier i Norge som ikke har funnet på nok å gjøre, som kanskje ikke...

Lukk