Chelsea kjøper ny målvakt! £71 mill! Milliardene ruller i engelsk fotball. Ikke før har Liverpool gjort sin keeper varm i trøya med brasilianske Alisson Becker, som noen dager var verdens dyreste, med en prislapp på 700 millioner kroner.

Nå setter Chelsea ny rekord med kjøpet av Kepa Arrizabalaga Revuelta (23), med en pris på rav ruskende gale £71 mill. fra Atletico Bilbao. Noe som åpenbart gjør at Thibaut Courtois, som har streiket i  to dager, får sin vilje og blir solgt til Real Madrid for £40 mill.

Chelsea kjøper ny målvakt! £71 mill!
Chelsea kjøper ny målvakt! £71 mill!

Hva unge Kepa har å by på, kjenner vi ikke så mye til, annet enn han er spansk landslagsmålvakt, og at kommer fra et meget godt spansk lag. Mye ansvar hviles på ungguttens skuldre, men det er grunn til å tro at Chelseas nye manager, Maurizio Sarri, vet hva han gjør.

Lest? Wolves med nytt rekordkjøp!

Chelsea er meget hete på overgangsmarkedet, Nabil Fekir, som har lenge vært linket til Liverpool, skal være av stor interesse for Chelsea. Det samme er Mateo Kovacic, som er på vei til London-klubben, fra Real Madrid. Eden Hazard ser ut til å bli værende, til tross for å ha vært linket til Spania, dermed ser ikke Chelsea så verst ut før sesongstart, tross alt.

  • Ørjan Nyland er klar for Aston Villa
  • John Kitalano skal være på vei til Wolves fra Odd i Tippeligaen
  • Joe Hart er klar for Burnley, koster £3,5 fra Manchester City
  • Brassen Bernard er klar for Everton og kommer gratis fra Shakhtar
  • Jordan Pickford kan også gå til Everton fra Stoke for mye penger
  • Jack Grealish kan være på vei til Tottenham fra Aston Villa
  • Bakayoko kan gå til Milan på lån, og signeres neste sommer

Tre døgn igjen, det er bare å holde på hatten. Overgangsvinduet stenger 9. august.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves med nytt rekordkjøp!

Wolves med nytt rekordkjøp! Bare timer før overgangsvinduet stenger, gjør Wolves sitt største kjøp på én enkeltspiller ved å hente...

Lukk