Chelsea gjør det de kan best, bli bedre enn alle andre, på andres bekostning. Nå har José Mourinho signert Radamel Falcao (29) på en sesongs lån fra Monaco. Etter at Colombianeren floppet big time i Manchester United.

Om han slår til å blå drakt, vel sjansen er betydelig større enn at han skulle bli nevneverdig bedre under Louis van Gals regime.

Liverpool fortsetter sin desperate jakt etter å kjøpe seg til suksess. Om de lykkes? Vi tror ikke det så lenge det kjøpes spillere som ikke forsterkere det laget Brendan Rodgers allerede har.

Aston Villas Benteke er på alles lepper om dagen. Kna det være mannen som skal gjøre det Balotelli ikke har maktet den siste tiden.

Å finne mål for Liverpool? De gode nyhetene fra Anfield er at Martin Skrtel har skrevet under for nye tre år.

 

Beto Durán via Compfight

Manchester Uniteds tidligere lynving, Nani er klar for tyrkiske Fenerbache.  Manchester City har rike eiere, de er villig til svi av £150 millioner for å få sky blues tilbake på vinnersporet.

Vi var sikre på at Manuel Pellegrinis dager var talte hos City, men nå tyder alt på at chileneren, som blir 62 år i september, får fortsette som sjef på Etihad. I følge Daily Mail, som er gode på å finne de riktige ryktene. De ryktene som blir til en avtale – er det sterke navn på blokka til Pellegrini. 

Liverpools grådige spissjuvel Raheem Sterling, tidligere Chelsea-spiller Kevin De Bruyne, som nå spiller for tyske Wolfsburg og Aston Villas Fabian Delph er noen navn som nevnes stadig oftere i forbindelse med Manchester Citys forsterkninger. Paul Pogba? Jo.

Selvsagt nevnes han også. Så vidt vi vet, er det Barcelona som får Pogbas underskrift, men at han blir værende i Juventus ut sesongen, fordi Barca har forbud om å forsterke stallen inneværende sesong.

For de som måtte være interessert. Her er de lagene du får se på TV, den første helga når sesongen tar til 8. august.

I skrivende stund er det 35 dager til seriestart! Det er som kjent all grunn til å glede seg!

Vargas12.com følger Premier League og overgangsvinduet for deg.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jan Thomas slaktet etter Hanne Sørvaag-slakt!

Jan Thomas slaktet etter Hanne Sørvaag-slakt! Hele Norges motepoliti, homofile Jan Thomas kaster terning for ukebladet Se og Hør en...

Lukk