Endelig ser det ut til at Chelsea-fansen kan glede seg til kommende sesong. Først signerte Antonio Conte ny kontrakt, så er Real Madrid-spissen Alvaro Morata (24) klar for London-kubben i følge spanske medier.

Prislapp: £75 mill. som ser ut til å være gjengs over den prisen man må betale for de antatt beste spillerne nå for tiden.

Alvaro Morata skal være klar for Chelsea Foto: Getty Images

 

Du har kanskje hørt om sagaen fra Barcelona, der Neymar skal være linket til PSG? Mulig det, men det blir med det også. Prislappen på 2,2 milliarder kroner er og blir eventyr.

Chelsea har hatt en turbulent sommer. Mange rykter om konflikter innad i spillergruppa i tillegg til uro rundt managerens kontrakt – er ikke gunstig bare en liten måned før seriestart.

Nå ser det derimot ut som om det lysner for seriemesterne.

Diego Costa er på vei tilbake til Atlético Madrid og sammen med Nemanja Matic som er linket til Manchester United, fikk begge de to stjernene ikke være med på pre season tour til Singapore og Kina.

Antonio Conte ble tatt litt på senga da hans ønske om å signere Lukaku tilbake til Chelsea falt i grus. Det faktum at spissen heller gikk til Manchester United var so salt i blødende sår. Chelsea har også hatt Andrea Belotti og Pierre-Emerick Aubameyang på listen over ønskede spillere.

Nå ser det altså ut som om det er spanjolen Alvaro Morata som skal gjøre jobben på topp for Abramovichs blå tropp. Se ikke bort fra at det vil bli gjort mange spillerkjøp, også fra de største kanonene når overgangsvinduet nærmer seg stenging.

Totalsum for omsetningen hva spillerkjøp i engelsk fotball vil for aller første gang havne over £1000 mill. som tilsvarer vanvittige 12,5 milliarder kroner cirka. Man kan kalle det galskap, men Premier League spesielt er en het potet. Markedet bestemmer prisen – fansen verden over vil se sine lag, live eller på TV.

Ergo så er det mulig å operere med slike summer, siden de rikeste av de rike har tilnærmet ubegrensede midler. Ikke alle, men noen få. Chelsea er utvilsomt en av disse.

Alvaro Morata er en meget god spiller, med 20 landskamper for Spania. Men, han kan neppe skape like mange kontroversielle overskrifter som sin landsmann Costa. Kanskje kan Chelsea makte bragden å forsvare tittelen i Premier League, noe bare Manchester United har maktet før dem.

11. august, merk deg datoen.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
TV-høsten 2017

Så du sitter og glor? Stadig flere dropper den tradisjonelle TV-underholdningen, og sverger heller til HBO, Netflix og andre distributører...

SHAME-innspillingen er i gang!

Amerikanske SKAM vil aldri bli like populær som den norske originalen, men serien, kalt SHAME – spilles inn i USA...

Lukk