Det er det meget anerkjennende nettstedet Bloombergsports.com som kommer med det de mener er slutt-tabellen for kommende sesong. Dette selskapet er ledende på analyser og statistikk, og datateknologi innen sport. Selvsagt ingen garanti for at det de mener blir riktig. 

Allikevel må vi si oss enig i at gullet går til Chelsea, hovedsaklig på grunn av «The Special One» som er tilbake der han aller helst har ønsket å være hele tiden.

Arsenal blir sterkere enn Manchester City, og vi er rimelig sikker på at Manchester United mister topp fire pga endingene på benken. Sir Alex Ferguson kan aldri erstattes. David Moyes er en mopp til sammenligning og har ingen mulighet til å jakte på trofeer denne sesongen.

Manchester City tar tredjeplassen bak Gunners, de har masse kvalitet i sin digre tropp, men sliter med å vinne jevne kamper mot de beste, spesielt på borte bane.

– Vi tror Tottenham er med i tet-gruppa gjennom hele sesongen, og stjeler den siste og viktige plassen som gir plass i Champions League- som er den fjerde plassen i en knalltøff Premier League.  Spurs har en stor og ung stall med masse talentfulle spillere som kan slå ut i full blomst når Bale har reist til Madrid. Med Démbéle, Sandro samt egen-produktet Jake Livermore har kanskje Tottenham en av de sterkeste midtbanene i England. Det kan gi medalje.

 

Who's finishing where? Bloomerg forecasts tip Chelsea to win the league

Foto: Blombergsports.com


– Hvem som rykker ned er også spennende, men av en helt annen karakter, og det er kanskje litt verre å gjette. De nye lagene som kommer opp fra Championship. Må innrømme at Stoke, med manager Mark Hughes ser svake ut, han har en tendens til å komme opp i store problemer med de lagene han er sjef for, godest Hughes.

Også Sunderland og fascisten Palo Di Canio er tippet høyt oppe på odds-listene over hvem som får sparken først denne sesongen.

– Liverpool har ingen mulighet til å komme innenfor topp fire dennes sesongen heller, uansett om bråkebøtta, Luis Suarez blir værende eller ei. Laget er rett og slett ikke bra nok. Det satses fortsatt for mye på gamle helter. Kenny Dalglish kom inn og skulle gjøre gull til gråstein. Det gikk som kjent ikke så bra.

En spiller i Liverpool, Steven Gerrard går foran de aller fleste andre og er kanskje i ferd med å få sterkere status enn klubben han spiller for, det gir neppe sølvtøy til det slunkne premieskapet på legendariske Anfield.

Skal det være et lag som kan overraskelse i positiv forstand, kan det være Michael Laurdrups Swansea. Flere gode signeringer kan gi laget som tok Premier League med storm i deby-sesongen, et løft mot de aller beste.

Pre-seasons største snakkis ser ut til å få en slutt. Gareth Bale er på vei til Real Madrid for svimlende £105 millioner, ny overgangsrekord.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
iPhone vs Samsung!

Meningene er delte, mange sverger til iPhone, andre synes Samsung har tatt igjen den amerikanske giganten, endog gått forbi og...

Størst best og sikrest!

Du har selvsagt en PC, partneren din og barna dine har sikkert en hver  de også. Er de sikre nok?...

Lukk