Med seier mot erkerival Man U søndag 8. mai så er det Chelsea alene som er i førersetet, på målforskjell. Det kan skje! Men det er liten tvil om at Manchester United er favoritt til å ta tittelen siden de har hjemmebane, og på Old Trafford taper de røde djevlene svært sjelden.


Terry og Anderson i aksjon Foto: pubfoto.com

 

– Ancelotti er vel så godt som ferdig om han ikke vinner Premier League. Abramovich gidder ikke å beholde managere som ikke fyller premie skapet med pokaler, og det har det blitt veldig dårlig med etter at den smått mindre «The Special One» ble jaget fra Stamford Bridge etter kun uavgjort mot Rosenborg i en Champions League kamp.

José Mourinho er til tross for exit mot Barcelona i nevnte kvalifisering, fortsatt linket til å etterfølge Sir Alex Ferguson.

– Jeg er ikke helt sikker på at det er noe smart valg. Muligens for alle som missliker Man U. For de er det flest av. Det er jo bare Man U fansen som ønsker suksess for rød trøyene. Alle andre vil jo at Chelsea vinner Premier League. Det er med andre ord populært å hate Man U. Og det kan godt være misunnelse, men mest pga måten laget spiller på, klager til dommeren, en manager som er hysterisk hver gang han får en dommer avgjørelse i mot seg. Samt hodeløse tacklinger som ikke ligner girsen.

Når det er sagt så er det liten tvil om at Ferguson er en manager ingen noen gang kan erstatte, eller gjøre etter. Han er og blir tidenes mest vinnende fotballsjef. Noen gang. Og det kan være med på at andre enn Man U fansen vil at Chelsea vinner.

Chelsea valgte å sparke Ray Wilkins på et merkelig tidspunkt, da alt gikk på skinner og Chelsea ledet Premier League med mange poeng- tidlig i sesongen. Det kan bli ledelsen til London laget sin  største tabbe.

 

Ancelotti og Wilkins da de fortsatt var et team  Foto: TV2sporten.no

 

– Det er svært sjeldent at en hel sesong kan avgjøres på 90 minutter- men når det er så få kamper igjen, og begge har svært moderat motstand i de to siste kampene så ligger alt til rette for et fantastisk og avgjørende kamp mot Englands to mest sentrale lag de 7 siste årene. Arsenal var det siste laget som vant. utenom de to gigantene Det var i 2003/2004 sesongen.

Vinneren av denne kampen tar etter all sannsynlighet en av de viktigste og mest prestige tunge titlene i fotballverden.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DWLkajH5ePE[/youtube]

 

Jeg håper på Chelsea, men tror Sir Alex har så stålkontroll på sine elever at de kan greie det. Chelsea spillerne vil vinne, ikke for manager eller den rike eieren, men for seg selv.

Men, dersom Manchester United slår Chelsea i dagens gigantkamp på fotballøya, tar klubben et sjumilssteg mot seriegullet. I så fall leder de serien med seks poeng – med bare to runder igjen å spille.

Drogba, Torres og Anelka mot Berbatov, Anderson og Rooney-

En av de største og viktigste kampene gjennom Pemier League historien…

 

Vargas

 

Kilde

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10085437

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bør ammende få servert øl eller vin?

  En ammende kvinne i Stockholm var på kaffebar med sine venninner da hun ønsket å bestille et glass rødvin. Men...

Bin Ladens død- et mareritt for Obama?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m-N3dJvhgPg[/youtube]   Det som skulle bli President Barack Obamas store triumf og seier, etter drapet på verdens mest ettersøkte terrorist,...

Lukk