Chelsea vs Manchester City, blir Premier League avgjort i januar? Stort større kamp finner du ikke i Premier League, når lag nr 1 og 2 på tabellen møter hverandre.

Et gigantmøte som mange tror vil avgjøre Premier League, men bare hvis Chelsea vinner.

Frank Lampard

– Da blir det kanskje for langt opp for Manchester City, avstanden blir da 8 poeng. Med tanke på hvilken fotball Chelsea har spilt den siste tiden, vil de ikke tape mange kamper, uansett hvor godt de blå fra Manchester spiller, hvor mange kamper de vinner, spiller ikke så stor rolle, hvis Chelsea fortsetter å ta tre poeng i nesten hver eneste kamp.

Premier League er full av personligheter, på Chelsea er det flest, treneren er den største. Derfor er de også best. Til og med uten Frank Lampard.

Frank Lampard, Mr. Chelsea, legenden Frank Lampard, vil bli hyllet av sine egen på Stamford Bridge før, under og etter denne kampen. Da tenker jeg selvsagt på Chelsea-fansen som fortsatt elsker Lampard for alt han har gjort for klubben i sitt hjerte.

Han vil ikke løfte verken en arm eller et øyenbryn om han skulle score for Manchester City i denne kampen. For det er båndene for lange og tykke.

The Special One

– José Mourinho, arogant? Nei, bare The Special One, eller The Only One, mannen som tar media med storm mannen som elsker å bli hatet av motstandere og britiske journalister. Faktum er at de elsker portugiseren, for alle hans uttalelser, for alle hans uttrykk, for han beskyttelse for sine egne.

José Moutinho er den mest omtalte manageren i verden, han er kanskje også den beste. Vinner Chelsea mot Manchester City, vil han ta sitt tredje seriegull med sin elskede klubb. Ikke i Januar, men i mai. Gratulerer Mourinho, gratulerer Chelsea! Akkurat slik Vargas12.com skrev det i august 2014.

Manuel Pellegrini

Manchester City og Manuel Pellegrini har brukt mye penger, flere milliarder, de vant også Premier League på mest dramatisk vis, men det var ikke Pellegirni som maktet den bragden, det var Roberto Mancini. Mancini som ironisk nok fikk sparken som manager på Ethiad, et år etter han ført klubben til sitt første seriegull på femti år, før chileneren tok over.

Fotball handler om intelligens, José Mourinho har det største egoet, men er også den mest intelligente treneren i England. Derfor vinner Chelsea Premier League, ikke nå, men i mai vil de så fortjent løfte trofeet!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Colombiansk VM-stjerne på vei til Chelsea!

The_Old_Grey_Wolf via Compfight Juan Cuadrado (26) var en av flere spillere som imponerte stort i VM i Brasil i sommer. Nå...

Lukk