Deltagerne på luksushotellet i Mexico blir overrasket og nærmest sjokkert når de får se den skjeggete Robinson-generalen kommandere de til å gi fra seg mat og alkohol.  

Alt dette for å skape oppstyr, underholdning og ufred for de gjenværende deltagerne. Paradise Hotel er kjent for å ha deltagere som elsker å leve i luksus, men uten tanke for at de er med i en konkurranse der de som spiller spillet best, også har størst sjanse til å vinne. Flere av deltagerne er overbevist om at de ikke klarer å overleve på hotellet med begrensede mat-rasjoner.

Falck vil ha trøbbel og får det, han server like godt fisk og ris til deltagerne.

https://www.youtube.com/watch?v=FE6Ku6lEJas

Det blir kappestrid og Robinson-kamp, stemningen blir ikke bedre når Christer Falk fjerner tannbørster, hårprodukter og ellers alt som har med hygiene å gjøre. Falk er ekspert på lage dårlig stemning, det lykkes han med til gangs når han tar over hele Paradise Hotel-showet med Triana Iglesias‘s velsignelse naturligvis.

Ingen andre reality-serier skaper like mye debatt, elsk og hat som nettopp Paradise Hotel Norge, TV3s flaggskip. 

Denne sesongen er annerledes enn de andre og det er tatt i bruk ekstreme virkemiddel for å få deltagerne til å kjenne på spillet de faktisk er en del av. De som ikke har forstått at det hele er skapt for underholdning og at man må tørre å være en del av pakka for å lykkes, vil raskt måtte reise hjem.

Store overraskelser vil skje også videre i denne populære serien som mange elsker å hate, men som svært mange følger med på allikevel. Christer Falks besøk er bare et av flere stunt som kommer i ukene som kommer.

Du vil bli overrasket gang på gang. Det faktum at Nikoline Mletic, to ganger deltager på Robinson- også dukker opp sammen med Falk, gjør dagen helsvart for de bedagelige Paradise-deltagerne. Er det noen gang du skal sveipe innom TV3 for underholdningens skyld, så det hver dag fra mandag- torsdag kl 2130 fra og med nå.

 

Kilde: Side2.no

Foto: TV3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nord- og Sør Korea skyter på hverandre!

Nord Korea har sendt ut melding om at de skal sende opp prøveskytinger langs kysten i mellom de to landene....

Skal du ha sommerjobb bør du søke nå!

Mange studenter mellom 15 og 20 år ønsker å ha muligheten til å tjene noen kroner i mellomstudiene. Sommerjobber er...

Lukk