Didier Drogba Champs League Hero - PC & Smart Phones

The_Old_Grey_Wolf via Compfight

Juan Cuadrado (26) var en av flere spillere som imponerte stort i VM i Brasil i sommer. Nå ser det ut til at Fiorentina må gi slipp på den dribleglade vingen.

José Mourinho gjør en tidlig vår-opprydning i den digre Chelsea-stallen, flere av stjernene er på vei bort. Mohamed Salah ser ut til å bli endel av en byttehandel med en bunke Euro i mellom.

Andre Schurrle er på vei til Wolfsburg, en avtale skal være i boks, £22.5 millioner, om tyskeren består den medisinske testen.

– Villmannen Diego Costa, som ser ut som en spansk-lommetyv, en mann få ville ha kjøpt brukt bil av, har fått 3 kampers karantene av FA. Hvilket betyr at Chelsea står uten sin toppscorer i toppkampen mot Manchester City lørdag. Er det duket for Drogba-show på Stamford Bridge og hvordan tar Chelsea-fansen i mot Frank Lampard?

I read every day that I or United are interested in other players. We only have under contract now Victor Valdes. We gave him a chance. We are only selling players, not buying them

Louis van Gaal

Manchester United kaster seg inn på overgangsmarkedet med å signere Sadiq El-Fitouri (20). Høyrebacken kommer fra Salford City, amatørlaget som eies av «Class of 92´», som består av legendene brødrene Nevillie, But, Scholes og Giggs. Anderson ser ut til å endelig slippe marerittet på Old Trafford og er på vei tilbake til Brasil. Darren Fletcher er klar for West Ham. Verdt å ta med at Michael Carrick er ute med skade i minst fire uker.

Liverpool er fristet av å kjøpe Danny Ings fra Burnley, for deretter låne han ut til samme klubb for resten av sesongen, men dette strider i mot regelverket for Premier League.

Mats Hummles ser ut til å flytte på seg, i så fall er det nettopp Louis van Gaal som har fått tilslaget på den gode forsvarsspilleren. Han blir ikke billig, summen som blir nevnt er ca £38 millioner- mye tyder på at Borussia Dortmund er rimelig desperate for tiden.

Scott Sinclair har signer for Aston Villa, han kommer på lån ut sesongen fra Manchester City.

Arsenal og Arsene Wenger, er en av få topp-klubber som har sagt at de er ferdig med handelen i dette vinduet, det har vi hørt før. Det skal man være forsiktig med å sette mye penger på.

Det er mindre enn 80 timer igjen av vinterens overgangsvinduet, dette stenger midnatt, til mandag 2. februar.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Til den som har alt…

Ønsker du å gi en ekstra spesiell gave til din kjære i år? Kanskje dere har ett et jubileum eller...

Fleshlight- ditt drømmeprodukt også?

Det er nok ingen hemmelighet at tilbudet av sexlekesaker for menn er kanskje ikke den beste. Det finnes selvfølgelig en...

Lukk