MMA-kjempen, Conor McGregor legger opp, mannen som har gjort seg styrtrik med å lage supershow hvor enn han har vært, har i dag valgt å legge opp som MMA-stjerne. Britiske medier påstår å vite at Conor McGregor har vært i negative søkelys i flere år og at dette ender i en diger tragedie – sannsynligvis den største i historien, fra de britiske øyer, der det er endel å sammenligne seg med.

Dog er det viktig å presisere at Conor McGregor ikke er dømt for straffbare handlinger.

McGregor er Irlands største idrettsstjerne, han er tøff i tryne, tøff i kjeften og vinner sine tilmålte minutter i rampelyset, langt mindre enn i de viktige kampene. Skjønt, McGregor har utvilsomt gjort seg en stor karriere i en av de aller tøffeste kampsportene i verden. MMA har tatt over der boksing hadde hegemoniet for verdens hardeste idrett tidligere.

Ifølge britiske medier, er det en stor personlig katastrofe som utarter seg med Conor McGregor i disse dager. Fra å få flere millioner pund i prispenger for å stille opp i diverse oppvisningskamper, er det sannsynlig over for alltid for McGregor. Vi er verken dommer eller bøddel i denne store bloggen, men vi favner stort hva som skjer med våre største helter, idoler og forbilder. Derfor omfatter alltid våre artikler overskrifter om de aller største stjerne – på godt og vondt.

Conor McGregor legger opp!
Conor McGregor har gjort sin site MMA-fight Foto: Wikipedia.org

Å være under etterforskning, betyr ikke at superstjernen, McGregor er skyldig eller har gjort noen noe vondt, det er bare usedvanlig sannsynlig at vedkommende, en av de aller største gjennom tidene, har gjort noe alvorlig. Til og med så alvorlig at han blir sittende i fengsel i mange år. Men, som sagt, la oss håpe at det er grunnløse beskyldninger.

Conor McGregor legger opp, betyr at MMA-verden har mistet en av sine tørste profiler, men de som mener å kjenne gamet, tror han kommer tilbake i ringen.

Årsaken til at svært mange medier velger å tro på ryktene, begrunnes med at superstjernen legger opp sin eventyrlige karriere. Mange tror at en atlet, en stjerne på toppen av sin karriere, ville valgt å kjempe in uskyld. Conor McGregor legger seg langflat og legger opp. Det oser skyldig – lang vei.

Conor McGregor Under Investigation Over Sexual Assault Accusation in Ireland

The New York Times

Vi som kjenner det amerikanske rettsvesenet ganske dårlig, forstår at det er snakk om rykter og ikke en avgjørende dom, men at det finnes gode bevis, så lenge en rettssak er i gang. Det er lite som skiller siktelser mot overgrep, mot kvinner, fra UK til Norge. Men, en av verdens største stjerner må no svare for seg, all den tid han er under etterforskning.

Det faktum at Conor McGregor er en av verdens best betalte idrettsutøvere, brands og superstjerner, til tross for sin kontroversielle omgang med media i store deler av verden – er denne saken omtalt som en katastrofe – for kampsport-atleten selv. En ting er å være mistenkt og tiltalt, det å legge opp, i kjølevannet av siktelsen, vil bli antydet som en innrømmelse og intet annet.

Det skal ha vært en kvinne fra Dublin, som har påstått at McGregor foregrep seg på henne i desember 2018, men at ingen bevis så langt er lagt fram. En rettssak vil ta tid, om det finnes få bevis, kan saken henlegges, eller få en dom – alt etter hva dommeren finner av svar.

Man skulle tro at dette er en nyhetsavis av 1965, men det er altså en bloggpost fra 2019, fra Vargas12.com og som skrives av oss, som vil deg det beste for deg – i tiden som kommer. Alt du behøver å gjøre, er å spre “det gode budskapet” og å dele våre blogginnlegg. Helt frivillig, selvsagt.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ti grunner til hvorfor du er blakk!

Ti grunner til hvorfor du er blakk! Du behøver ikke være skyld i det selv engang, men havnet i et...

Lukk