Ifølge italienske medier skal Antonio Conte erstattes av en ny italiener. Den tidligere Napoli treneren, Maurizzio Sarri (59) tar over Londonklubben. Conte trekker seg i løpet av 48 timer.

Chelsea-eier, Roman Abramovich, sitter i Moskva og biter negler over det dårlige forholdet mellom Russland og Storbritannia. Milliardæren har enda ikke fått fornyet sitt visum, og kan dermed ikke oppholdet seg i sin digre residence i London. Den saken, skal derimot ikke forhindre managerbytte på Stamford Bridge.

 Antonio Conte er ferdig i Chelsea! Foto: Dailypost.ng

Maurizzio Sarri, som er født og oppvokst i Napoli, har vært manager i mange klubber, men stort sett kun i Italia. Han tok over topplaget, Napoli, som ligger i den største byen i Sør Italia etter at Rafa Benitez forlot klubben, til fordel for Real Madrid og senere Newcastle.

Antonio Conte er en fantastisk manager, men han har sine nykker han, som de fleste andre med nok selvtillit, særlig fra Italia. Etter et fantastisk seriegull på første forsøk, forrige sesong, ble det en sommer med masse negative omtaler i media i fjor sommer, deriblant med Diego Costa. Som på sin side påsto at at han fikk sparken via tekstmelding – fra Conte.

Denne sesongen begynte dårlig og gikk fra vondt til verre med få hederlige unntak, for Chelsea, som kom seg på slutten av sesongen, mot alle odds, og kunne ha kapret en plass blant de fire beste. Det ble med forsøket. FA-cup triumfen mot Manchester United, ble Contes siste kamp som manger for Chelsea.

Conte vant med Juventus tre sesonger på rad, og hadde brukbar suksess med Italia, men i Chelsea ble det sannsynligvis for mange kamper, for mange ulikheter fra den italienske fotballen og for lite Italia, for Conte.

Nå skal et langt mer uskrevet blad forsøke seg som hærfører for Abramovichs lag. Her er det bare å feste beltet og bli med på reisen. Alle i og rundt klubben, vet at det er russeren som styrer butikken på Stamford Bridge, så snart han får visumet sitt. Kun sølvtøy til premieskapet gjelder – selv det er som kjent ikke nok alltid, for godeste Roman, som ser ut til å elsker å sparke managere.

Det er den tidligere Chelsea-manageren, Carlos Ancelotti som tar over Napoli etter Sarri.

 

Vargas

Pin It on Pinterest